۱۳۸۹ دی ۱۱, شنبه

كمالوند: وضعيت مالي خوب نشود كاري از دست من ساخته نيست

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: از اکنون به مسئولان باشگاه هشدار مي‌دهم وضعيت‌ مالي خوب نشود کاري از دست من ساخته نيست.


  فراز کمالوند در مورد شرايط تراکتورسازي اظهار داشت: تمرينات را شروع کرده ايم اما خودم به دليل سرماخوردگي دو روز است که در تمرين حاضر نشده ام. تمرين را در شرايطي آغاز کرده ايم که وضعيت مالي باشگاه خوب نيست. شماري از بازيکنان و کادرفني نه تنها مطالبات فصل جاري را در دريافت نکرده اند بلکه از فصل گذشته نيز طلب دارند. من هنوز طلب سالي که تيم در ليگ دسته اول بود را دارم. کجاي دنيا ديديد که يک مربي بعد از سه سال هنوز طلبکار باشد.
وي افزود: به دليل اينکه تيم مردمي است و هواداران هميشه حمايت مان کرده اند صحبتي نکرده ايم. بازيکنان هم از اين اخلاق ها ندارند که بخواهند تمرين را تعطيل کنند اما سکوت هم حدي دارد.
سرمربي تراکتورسازي ادامه داد: آقاي جعفري زحمت خود را مي کشد اما او تنهاست. مسئولان استان بايد پيش قدم شوند. بازيکنان ناراحت هستند و چون ابتداي فصل با خودم طرف بودند و روي حرف من با تيم قرارداد بسته اند اکنون مدام به من زنگ مي زنند و مشکلات مالي خود را بازگو مي کنند. حق هم دارند چون همه امورات ما از اين راه مي گذرد و منبع درآمد ديگري نداريم.
کمالوند با بيان اينکه کاش رقم هاي واقعي که بازيکنان قرارداد بسته اند منتشر شود، گفت: من دوست داشتم مبالغ قرارداد مشخص مي شد تا هواداران تيم بدانند بازيکنان با چه ارقامي در حال بازي هستند و نتايج خوبي هم گرفته اند. ما مثل تيم هاي متمول قرارداد 500 ، 600 ميليوني امضا نکرده ايم. من به مسئولان هشدار مي دهم که اگر اين وضعيت ادامه پيدا کند ديگر از دست من کاري ساخته نيست.
وي تاکيد کرد: موفقيت يک تيم فقط مربوط به امور فني نمي شود. وقتي بازيکن انگيزه نداشته باشد من مربي نمي توانم کاري کنم. نمي خواهم خودم را با کسي درگير کنم و فقط واقعيت هاي تيم را مي گويم.
سرمربي تراکتورسازي در ادامه درباره خط خوردن مهدي کياني از تيم ملي گفت: اين هم يکي ديگر از مواردي است که من روي آن بحث دارم. افشين قطبي اگر اين چهار بازيکن خط خورده را ديده بود و مي دانست به کارش نمي آيند چرا آنها را خسته و بدون استراحت به قطر برد ولي اگر مي خواست آنها را آزمايش کند چرا در اين دو بازي از آنها استفاده نکرد و بازي نکرده خط شان زد.

نامه اعتراضى به فيفا به خاطر انتخاب "شاهزاده های پارسی" برای تیم ملی ایران

سايت فيفا را باز كرده و متن زير را به آدرس ذیل بفرستيد:
در فرم ارسال در مقابل Subject (موضوع) متن ذیل را درج نمایید:
Subject: Asian Cup Qatar 2011
=========
متن ذیل را در فرم مربوطه وارد نمایید:
Dear sir or madam,

All 16 asian football national teams participating in next month’s
continental championship have unveiled their team buses on Tuesday morning
in Doha.

This is the first time the AFC has done something like this, along with the
QLOC.

General secretary Alex Soosay means "“The slogans are selected by the fans
and it gives a very vibrant look to the buses and a burst of pride for the
players."

However I mean the bus of Iran's team has not been selected by the fans.
There are currently some displeasure by the fans in Iran. Slogan of Iran's
team has been selected by the responsible people as "Princess of Persia".

But as you know at least 50% of iranian people are not persian and they find
the name of "Princess of Persia" not suitable for the national team.

I mean this slogan ignores the will and wishes of a big part of football
fans in Iran.

Slogan-decked team buses unveiled in Doha:
Kind regards
=========
شعارهای تیمهای مختلف را در لینک ذیل می توانید مشاهده نمایید:
متن ارسالی از سوی هواداران

تاملی بر شعار تیم ملی ایران با نام " شاهزادگان پارسی "

"ایران کشوری است با چند ملیت متفاوت که در کنار هم با مسالمت زندگی می کنند و این همرنگی بین این ملل باعث شده که کشوری مقتدر و با اتحاد داشته باشیم که موجب گردد هیچ احدی نتواند بر این کشور چشم طمع داشته باشد. چرا که این یکدلی را در اکثر مواقع و در روزهای حساس به نمایش گذاشته ایم"
سخنان بالا را می توان از زبان بیشتر بالانشینان کشوری شنید. حال با توجه به این سخنان آیا همین ها باعث نمی شوند که این اتحاد و یکدلی از بین برود؟ هنوز چند سال از فاجعه جام جهانی فوتبال در سال 2006 نمی گذرد که متاسفانه در آن زمان هم شعار ستارگان پارسی را بر خود نامیده بودند یا همین چندی پیش که شعار شیران پارسی را در بازی با برزیل به خود گذاشتند. در این بین ما شاهد چند دستگی در بین ملت بودیم. از هر غیر فارسی که در ایران می پرسیدی که چرا ایران در هر دو رخداد فاجعه به بار آورد تنها و تنها یک جواب به میان می آمد و آن هم این بود که به ما چه تیم ما نبود تیم مال پارسیان بود و بس. آیا ایران را فقط پارسیان خطاب کردن نوعی تفرقه افکنی بین ملل نیست؟ آیا همین مسائل باعث نمی گردد که در جای جای ایران بحث قومیتی به میان می آید و هر کس بر ساز خود می رقصد و اتحاد و برابری را بی معنی می داند؟ آیا همین مسائل باعث به وجود آمدن نفرت در بین سایر ملل غیر فارس می گردد؟ در بازی های باشگاهی ما به عینه بر این مسائل واقف و شاهدیم. متاسفانه هر گاه این کارها که همگی نشات گرفته از بعضی افکار فاشیستی می باشد این چنین توجیه می گردد که تنها شعار است و بس ولی وقتی هر گاه به این شعار اعتراضی می گردد انگ اشوبگر و فتنه انداز را می زنند. یادم است که بعد از بازی یک تیم پایتختی با یک تیم شهرستانی که شعارهای قومیتی سر داده می شد همه و همه بر این شعارها اعتراض کردند و حتی چنان تفسیر کردند که همان کسانی که به ورزشگاه آمده بودند غیر فوتبالی بودند و قصد دیگری داشتند. چرا باید این چنین شود که فوتبال ملی نگاه فاشیستی و سیاسی به خود بیند در حالی که از نام ورزش مشخص است که تنها و تنها برای اتحاد و کار گروهی یعنی یکی بودن و یکی شدن است. در ورزشگاه آبادان شعار آبادان برزیلته بعد سیاسی به خود می بیند و شعار یاشاسین آزربایجان تبریز حکم تجزیه طلبی را می گیرد. آنهایی که شعارهای قومیتی را تجزیه طلبی می دانند، شعار شاهزادگان پارسی را چه می نامند. این شعار بزرگترین توهین به ملت ایران است و این چنین تعریف می شود که به غیر پارسی دیگران هیچ هستند و ایرانی نیستند. نیازی بر ادامه مطلب نمی بینم ولی تنها به این بسنده می کنم که " پسر کو ندارد نشان از پدر"
پس  بعد از این نباید بر شعارهایی که در ورزشگاهها برای احقاق حقوق حقی و قومیتی سر داده می شود اعتراضی گردد و بر بوق و کرنا دمید که وا مصیبتا که ایرانمان دارد بر دست عده ای از بین می رود.
از مسئولین و مقامات بالا انتظار می رود که بیش از این بر چنین کارهای تفرقه انداز دست نزنند و با یک عذرخواهی و شاید حذف چنین شعارهایی دوباره اتحاد را بر ایران بیاورند.
قارتال تورک اوغلو

از شعارهای نژادپرستانه در ورزشگاههای کشور تا ملقب نمودن تیم ملی به شعار مخدوش “شاهزاده های پارسی!”





TractorFansPortal.Com. فوتبال امروز پایگاه گسترده ای در بین توده های گوناگون اجتماع دارد و تیمهای ملی بعنوان نماد وحدت و عزم ملی طیفهای گوناگون مردم یک کشور پا به عرصه ی مسابقات می گذارند. قشرهای مختلف وقتی حضور و مشارکت خود را در شکل گیری و ساختار تیم ملی کشورشان مشاهده می نمایند به آن حس تعلقی درونی پیدا نموده و آن را مایه غرور و افتخار خود می دانند. اما زمانی که طیف خاصی به صرافت مصادره ی تیم ملی یک کشور در ید قشر خاصی می افتد موضوع سمت و سوی دیگری بخود می گیرد.
ایران از ملتهای مختلف تشکیل یافته است و بدلیل همین ویژگی چندگونگی، تکثر ملی، زبانی، هویتی و فرهنگیش حساسیتها نیز در چنین کشوری افزون می گردد.
در حالیکه در میان مجموعه بازیکنان تیم ملی ایران جام جهانی 2006 نمایندگانی از ملل مختلف ایران حضور داشتند مخصوصاً مشارکت آذربایجانیها در آن چشمگیر بود عنوان "ستارگان پارسی (!)" را بر روی آن نهادند تا شاهد درخشش ستارگان "ملت فارس (عربی شده ی پارس)" در آسمان فوتبال جهان باشند اما توفیقی حاصل نشد تا اینکه در ادامه ی این تفکر مصادره جویانه، حذف گرایانه و طردخواهانه ملقب نمودن تیم ملی ایران به "شاهزاده های پارسی" ملل ساکن در پهنه ی جغرافیایی ایران را در بهت و حیرت فرو بود و جالب است که این شعار کذایی بدلیل در برنگرفتن و غایب بودن ملل غیرفارس ایران در چارچوب مفهومی این شعار نژادپرستانه تعجب و شگفتی کنفدارسیون فوتبال آسیا (ای اف سی) و فیفا را نیز برانگیخت.
صرفنظر از اینکه به دلیل مسائل بوقوع پیوسته در سیر تاریخی ایران، بویژه رخدادهای تجربه شده در تاریخ معاصرش استفاده از لفظ "شاهزاده ها (!)" دارای بار مفهومی منفی می باشد تفکر انحصارگرایانه و نژادپرستانه ی خوابیده در بطن آن بیشتر جای سؤال و بحث دارد. طی سالهای گذشته در مواقع سال تحویل شاهد بدعت گذاریی پر حرف و حدیث از طرف رؤسای جمهور کشور بوده ایم و آن اینکه حلول سال نو فقط به "فارس زبانان" تبریک گفته میشود که بعضاً سبب اعتراض، نارضایتی و تشتت فکری در بین مردم "غیرفارس" نیز شده است ولی وقتی اکنون معرفی تیم ملی کشور بعنوان "شاهزاده های فارسی" جلوه ای جهانی پیدا می نماید بیشتر به چند و چون زیربنای فکری تفکر مریض حامیان و مجریان باستانگرایی، واپس گرایی، انحطاط جویی و به زبان ساده تر "فارس گرایی" و حتی "فارس پرستی" پی می بریم و در چنین شرایطی است که دیگر من آذربایجانی نمی توانم به تیم ملی کشور خود افتخار نمایم زیرا هویت وجودی خود را نه فقط در درون آن نمی یابم بلکه احساس به کنار نهاده شدن و حذفم توسط قشر حاکم بطور کامل بر من سیطره می یابد.
حضور پر تب و تاب تیراختور آذربایجان در لیگ برتر سبب پدید آمدن واکنشهای متنوعی در بین مردم ایران گشت عده ای آن را بعنوان فرصت اما غالب مردم "غیرتورک" ایران آن را بعنوان تهدید نگریستند. هم به سبب ذهنیتی منفی که در مردم ایران نسبت به "ملت تورک" وجود داشت و فراتر از آن بدلیل مسدود نمودن راه ساختارشکنی این تیم که بعنوان نماد "زبان و هویت" یک ملت پا به عرصه مسابقات لیگ برتر گذاشته بود تا تابوی فوتبال "دوقطبی" و انحصارگرای حاکم برکشور را در هم شکند شاهد برخوردهایی ستیزه جویانه از طرف مردم "فارس زبان" با آن بودیم که بارها و بارها منجر به شعارها و رفتارهای نژادپرستانه و در سطحی بالاتر براه انداخته شدن تظاهرات و کارناوال تحقیر این ملت قهرمان در ورزشگاههای گوناگون نیز شد که حتی پخش آشکار آن از صدا و سیمای ملی نیز بوقوع پیوسته و به درون برنامه های به اجرا گذاشته شده از طرف رادیو و تلویزیون ملی مانند برنامه ی نژادپرست نود نیز کشیده شد و وقتی امروز در ادامه ی آنچه در گذشته دیده و تجربه نموده ایم رفتارهای هولیگانیستی و قوم گرایانه مردم منسوب به ملت فارس در ورزشگاههای کشور را در کنار شعار مخدوش "شاهزاده های پارسی (!) " قرار میدهیم به این نتیجه می رسیم که در ایران تریبونهای رسمی و غیررسمی چندان تفاوتی باهم ندارند و هردوی آنان با همپوشانی با همدیگر مجری سیاستی خاص می باشند تا در نهایت به نقطه ی حذف ملل غیرفارس از چرخه ی تصمیم گیریهای کشور چندملیتی ایران منتهی شده و ملتی بطور کامل بر ملل دیگر سیطره یابد. مریدان این تفکر با اصرار تمام تلاش بر معرفی ایران بنام "پرشیا یا فارس (معرب پارس)" در دنیا می نمایند و وقتی با اعتراض ملل غیرفارس مواجه می گردند عنوان می نمایند مقصود ما از "پارس" "فارس" نیست بلکه "ایران" است ما ملتی بنام "فارس" در ایران نداریم همه یمان ایرانی (!) هستیم و قابل تأمل است که با رنگ و لعابی ویژه دادن به این تفکر شدیداً افراطی "قوم گرایانه ی" خود معترضین را متهم به "قوم گرایی" نیز می نمایند که چنین وارونه نمایی آشکار تداعی گر ضرب المثل معروف "گنجشک را رنگ نمودن و در بازار مکاره ی راه اندازی شده از طرف خود به اسم بلبل به دیگران فروختن" می باشد ظاهراً این تفکر "فارس محور" در صدد ایجاد عزمی مشترک بر بستری ملی نبوده و با خودخواهیها و اعمال سیاستهای طردگرایش ضمن کشیدن دیواری بلند بین "ملت فارس" و "ملل غیرفارس"، میرود که آتش بر خرمن اتحاد مردم ایران زند.
آرتان آرمان

در سکوت باشگاه تراکتورسازی کمیته ی انظباطی بازهم با پنبه سر تراکتور و هوادارانش را برید!





TractorFansPortal.Com. کمیته ی انظباطی با کلی مقدمه چینی و زمینه چینی و واداشتن کرار جاسم به طلب استغفار و  توبه از درگاه این کمیته و تحقیر و تسخیف وی و براه انداختن پیش محاکمه ی رسانه ای ضمن در نظر گرفتن محرومیت سنگین 5 جلسه ای و جریمه ی مالی 100 میلیون ریالی (ده میلیون تومانی) برای وی باشگاه تراکتور را نیز بدلیل تخلف هوادرانش در بازی مقابل پرسپولیس با 10 میلیون تومان جریمه مواجه نمود! با نگاهی به سوابق احکام صادر شده ی کمیته ی انظباطی در خصوص تراکتور، هواداران و بازیکنانش به این نتیجه می رسیم که این کمیته همواره سنگین ترین نوع جرایم را برای این تیم در نظر گرفته است و در شرایطی که معمولاً برخورد این کمیته با سایر تیمهای لیگ برتری مهربانانه و نوازشگرانه بوده ولی در خصوص تراکتور قضایا همواره متفاوت و آرای این کمیته سمت و سوی دیگری بخود گرفته است!. فصل قبل پس از مسابقه ی تراکتور با راه آهن و استقلال، باشگاه تراکتورسازی به توبیخ کتبی و جریمه 20 میلیون تومانی محکوم شد ولی با شروع لیگ دهم این کمیته تحت تأثیر جو مسموم براه انداخته شده بر علیه تراکتور و هوادارانش شمشیر را برای این تیم از رو بست و درست پس از اولین مسابقه اش مقابل پرسپولیس در تهران هواداران تراکتور را بعنوان مسببین اصلی حوادث کذایی بوقوع پیوسته در آن مسابقه معرفی نموده و حکم به محرومیت سنگین 3 جلسه ای آنان از حضور در ورزشگاه و محرومیت دو جلسه ای رسول خطیبی بازیکن بومی تراکتور داد.
روشی که کمیته ی انظباطی کنونی برای صدور آرا و اعمال جرایم بکار می گیرد در نوع خود خاص و منحصر بفرد می باشد. کمیته ی فعلی انظباطی با استفاده از متدهای روانشناختی و استفاده از جو رسانه ای تلاش بر اعمال قدرت خود می نماید و در بیشتر مواقع با اجرای پیش محرومیت، عملاً بیشتر از محرومیت در نظر گرفته شونده در حکم نهایی را نیز به اجرا می گذارد!.
از پیش مشخص بود که پیروزی تراکتور مقابل تیم سرخ پوش پایتخت و در روزهای پس از آن که پیروزیهایش این تیم را بالاتر از سرخابیها قرار داد برایش بدون تبعات نخواهد بود و محافل فرصت طلب که با مدیریت زیرزمینی فوتبال و رویدادهای آن تلاش بر نگهداشتن بازی به نفع تیمهای دردانه ی پایتخت می نمایند اینبار نیز تلاش نمودند با فراهم نمودن زمینه ی محرومیت طولانی مدت کرار این تیم را از وجود یکی از ارکان خود محروم سازند و حتی برای محروم نمودن دوباره ی هواداران این تیم نیز جد و جهد نمودند که فعلاً به جریمه ی سنگین 10 میلیونی این تیم منجر شده است. طبعاً هر چقدر بازیها فشرده تر و امتیازات بهم نزدیکتر شوند کوشش این رسانه ها بر تخریب و به کنار زدن تیمهای رقیب نیز بیشتر می گردد. در این شرایط بلبشو نکته قابل تأمل مواضع انظباطی کمیته ی انظباطی می باشد که معمولاً تحت تأثیر رسانه ها اتخاذ شده و قبل از صدور حکم نهایی نیز آرای این کمیته با جزئیات کامل در رسانه ها منتشر می گردد که نشانگر رسانه ای بودن کامل این مواضع می باشد.
کرار جاسم یک بازیکن عراقی از یک کشور بیگانه می باشد شاید حکم محرومیت در نظر گرفته شده برای وی که حدوداً 20 درصد بازیهای لیگ را دربر می گیرد چندان برایش مهم نباشد ولی در این میان ضربه ی اصلی بر پیکره ی هواداران تراکتور وارد میشود که به تبع امواج مخرب رسانه ای مورد فشار روانی شدید قرار گرفته و  تحت تأثیر احکام تحقیرآمیز کمیته باصطلاح انظباطی حقوق حقه یشان طبق معمول بر خاک مالیده میشود. از این نوع جرایم و محرومیتها که به ندرت در خصوص یک بازیکن اعمال می گردد بوی خوبی به مشام نمیرسد از اینرو باشگاه تراکتور می بایستی پیگیر این آرای بودار بوده و به هیچگونه در دفاع از حقوق حقه ی هواداران دهها میلیونیش کوتاه نیاید. طبیعتاً وقتی در کشوری مثل ایتالیا که سابقه ی سالها لیگ حرفه ای را باخود به همراه دارد بوی متعفن رسواییهایی مانند کالچوپولی تمام جهان را فرا می گیرد در لیگ بی در و پیکر ایران که فقط نام حرفه ای را با خود یدک می کشد باشگاهی که در مقابل ترفندها، دسیسه ها و سناریوهای از پیش نوشته شده ی فوتبال نه چندان "پاک" تسلیم شده و میدان را برای رقبای اخلاق گریزش واگذارد انتظار موفقیت زیادی نمی تواند داشته باشد.
آرتان آرمان

كرار جاسيم: تبريزده توركلر ياشاييرلار


خبرلره گؤره كرار جاسيم بئش اويوندان محروم اولوندو. البته دئييلن آلتي آيليق محروملوق شايعه‌سينه گؤره پيس دئييل. اوچ اويون كي محروم ايدي قالدي ايكي اويون. قيرميز كارتي‌نين جزاسي آيري حيسابلانسا قالار دؤرد اويون. آما فيكير ائليرم بو اويونلاري كرارسيز دا اوتماق اولسون. هر حال‌دا كرار جاسيمين جزالانماسيندا هئچ شك و شوبهه يوخدور، آما بو آرادا نه‌دن آراجي‌نين(داورين) يانليشي و پيروزونون اويونچوسونون آتديغي يومروغو و سونرا اؤزونو يالاندان يئره آتماغي گؤزلردن قاچيريلير چوخ تعججوبلودور. من بيلميرم تيراختور سوروملولاري دئييرلر بيز اعتراض ائتمه‌يه‌جه‌ييك.
فوتبول فئدراسيونو كسينليكله عدالت و انصاف ايله بو قونويا توخونمايير و تيراختورون يانداشلارينين قارشي‌سيندا دورابيلمه‌مك ايچين گلير تيراختورون اولدوزون جزالانديرير. بو اولايلار گون گونه باعيث اولور كرار جاسيمين محبوبيتي آزربايجان‌دا آرتسين. ائله اولور كي كرار اوينامايان ياريشلاردا، تاماشاچيلار اونو شيددت ايله آلقيشلاسينلار. بو دا قالسين كي تيراختورون سوروملولاري يانداشلارين كرار جاسيمين قوجاقلاماسي‌ني تبليغ ائتمك يئرينه ناشي‌ليق گؤسته‌ريب، ليدئرلرين الينه صندلي و گول وئرير دئيير گئدين مئيدان قيراغيندا "كرار كرار" سسله‌يين. تيراختورون فورصت آختاران دوشمانلاري‌دا(90 كيمي وئرليشلر) بو ايشي تيراختور يانداشلاري‌نين آراسيندان قاينايان(خودجوش) بير ايش بيلمه‌ييب، اله‌ ساليرلار! حالبوكي بيز كيمي هئچ يانا باغلي اولمايان يانداشلار، صندلي  سينديرماغين گوناهي‌ني كرارين يئرينه بوينوموزا آلميشديق و اونون عوضينه خيسارت وئرمك اؤنري‌سي‌ني(پيشنهاد) وئرميشديك (گوناه بيزده، كرار دا يوخ).

كرار تيراختور - پيروزي اويونوندان اخراج اولوندان سونرا سويونما تونئلي‌نين آغزيندا دوروب اويونا باخيردي. پوليسلر اونا  دئيه‌ند گئت ايچه‌ريدن باخ و اونون اوردان بويلايا-بويلايا باخماغي اصرار ائتمك فيلمينده او گوج ايله "فارسجا" دانيشيردي. او فارسجا دانيشاندا بئله فيكر ائديرديم كسينليكله كرار و تيراختورون باشقا اويونچولاري تيراختورون ديل و كيمليك قونوسوندان خبرلري واردير؛ ائله بير ايكي بوندان قاباق قول ووراندان سونرا گليب آزربايجان رقصي ائتمه‌يي بونو اونايلايير. هر حال‌دا تيمين مورببي‌سي و چوخلو اويونچولاري فارس‌ديللي‌ديرلر يا دا تورك دئييللر و ايليشكي قورماق ديلي‌ده اونلار ايچين فارسجادير. آما چوخ كؤنلوم وار ايدي بو قونودا كرار جاسيم‌دن بير سؤز گؤرم. آما خوب نه بيز اونونلار گئديب موصاحيبه ائده بيليريك و نه حرفه‌اي ژورناليستلر و مئديادا چاليشانلار بو ايشلرين داليسيجاديرلار. بوگون بئينيمه ووردو گئديب عرب وعيراق سايتلاريني آختارام. البته بوندان قاباق آختارميشديم آما كرار جاسيمين تراكتورسازي نادي‌سينده اويناماق‌دان سونرا ده‌يه‌رلي بير خبر گؤرمه‌ميشديم. عيراقين الفرات شبكه‌سي‌ده تكجه كرار جاسيم قول ووروب وورماماغيندان دانشيردي. بير دنه عربجه دانيشيغين گؤردوم آما باش چيخارتماديم. آما بوگون چوخ جاليب بير موصاحيبه تاپديم! ائله اؤزوم ايسته‌يه‌ن ايدي. سانكي 2011 آسيا ميللتري ياريشلارينا آماده اولماق ايچين اوردو وورماق و باشقا ياندان كرار جاسيمين تراختور دا پارلاماغي و يوخاري‌دا يازديغميز يارانميش حاشيه‌لر بو فورصتي ياراتميشدير. موصاحيبه‌ني قوقولون ديلمانجي‌نين يارديمي ايله عرب ديليندن توركجه‌يه چئويرديم:


كرار اؤز قلبي‌ني ايرانلي تاخيمين(تراختور) يانداشلارينا آچدي *

-كلامكم نور: كرار دئه گؤرك ايران ليگينده اويناماق نئجه دير؟ اورادا راحات‌سان؟
- كرار: واللا چوخ راضي و راحتام؛ چون بيزيم يانداشلار فوتبولو سئويرلر(حتي دئمك اولار وورغون ‌دورلار)!

-كلامكم نور: تراختوردان باشقا تيمه فيكر ائديرسن يوخسا يوخ؟
- كرار: من آچيقجا دئميشه‌م ايران‌دا تراختوردان باشقا هئچ گئتمه‌رم، آنجاق شرايط ده‌ييشيله‌بيلر...

-كلامكم نور: سوناجاق بئله اولاجاق؟ پول نظري‌ني ده‌ييشه‌بيلر؟
- كرار: يوخ! ترسينه. كلوب حاضيردير نه‌قدر ايسته‌سم وئرسين؛ عربيستان و اماراتا گئتمه‌يه‌ده ماراقلانا بيله‌رم.

-كلامكم نور: بيزه سون اويون‌دا كي عصبي اولماق و اخراجيندان دانيش.
- كرار: واللاه منه ظولم اولدو. من انضباطي كميته‌يه‌ده گئديب و ويدئو ايله دئديم كي منيم تقصيريم يوخ‌ايدي. حتي دوخسان وئرليشينده ايسه بيليندي گوناهسيزام. آما ايسته‌ييرديلر مني بير ايل يا دا بو اوران‌دا(بو نيسبت‌ده) اويناماق‌دان محروم ائتسينلر. آما اونلارلا آنلاتديم كي آرالاشديران اويونچولارين بيري‌سي‌نين الي اونا ده‌يدي و بونا گؤره قرار وئرديلر لاپ چوخ مني ايكي آي آسيا ياريشلاري‌نين سونا قدر جزالانديرالار.

-كلامكم نور: فارسجا اؤيرنمه‌يه چاليشيرسان؟
- كرار: واللا تبريز منطقه‌سينده توركلر چوخونلوق‌دا(اكثريت‌ده) ديرلار و ديللري‌ده اولدوقجا چتين‌دير و هله ياخشي منيمسه‌مه‌ميشم(مسلط دئييلم)!

...
(قالانين سونرا آرتيراجايام)

*- اللاعب العراقي كرار جاسم يفتح قلبه لمنتديات النادي الإيراني
یازار: آیدین ک

۱۳۸۹ دی ۱۰, جمعه

مسئولان فدراسيون فوتبال حق تهديد كردن مديرعامل يك باشگاه را ندارند

عبدالرحمان شاه‌حسيني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص راي صادره از سوي کميته انضباطي درباره ديدار مس کرمان و ذوب‌آهن مبني بر تکرار مسابقه و ساير مسائل مربوط به فوتبال مسائلي را مطرح کرد.
گفت‌وگوي فارس با رئيس سابق کميته انضباطي فدراسيون فوتبال را در زير مي‌خوانيد:


*توجه ويژه به چند نکته مهم در مورد تکرار بازي ذوب‌آهن و مس کرمان

در خصوص اتفاقات مسابقه ذوب‌آهن و مس کرمان ذکر چند نکته اساسي بدون در نظر گرفتن اينکه راي صادره به سود کدام باشگاه‌ خواهد بود ضروري است.
ابتدا بايد اشاره کنم که مسابقه فوتبالي برگزار شده و سپس داور هم سوت پايان را زده است. پس از اعلام پايان بازي و نتيجه قطعي مسابقه در فرم مخصوص داوري و گزارش آن به کميته داوران يک منازعه يا مرافعه‌اي بين باشگاه مس کرمان و ذوب‌آهن اصفهان به‌وجود آمد که در اين جريان مديرعامل مس مدعي بود که به لحاظ نقض قانون از سوي داور درخصوص ضربه پنالتي بايد اين مسابقه تکرار شود و در مقابل مسئولان ذوب‌آهن هم در مقام دفاع اعلام کرده که مسابقه‌اي که نتيجه آن توسط داور اعلام شده نبايد تکرار شود.

حال وقتي دعوايي بين 2 باشگاه رخ مي‌دهد بايد به اين دعوا رسيدگي شود و مرجع ذيصلاح در فدراسيون فوتبال بايد حکم را صادر کند. در مقررات داخلي ما پس از بررسي‌هاي فراوان متوجه شدند که درخصوص اين موضوع هيچ پيش‌بيني نشده است. همه حقوق‌دانان مي‌دانند که سکوت قانون نبايد موجب توقف رسيدگي به دعوايي شود.
در قوانين مدني کشور ما هم آمده است که اگر يک دعوايي بين اهالي ايران به‌وجود بيايد هيچگاه سکوت قانون نبايد موجب توقف رسيدگي به پرونده شود. در اين مواقع حق داريم که به نظريه دکترين و رويه‌هاي قضايي مراجع کنيم.

*مراجعه به فيفا و تبعيت از بندهاي قانوني بين المللي

در پرونده فعلي فدراسيون فوتبال، ماده 44 آئين‌نامه انضباطي به صراحت تکليف را مشخص کرده است. در اين ماده آمده است که در موارد مربوط به روش رسيدگي چنانچه آئين نامه و ساير مقررات داخلي و بين‌المللي سازمان فوتبال مجمل يا مبهم بود يا سکوت کرده باشد به قواعد فيفا و AFC مراجع شود.
در ماده 151 آئين نامه انضباطي فيفا هم آمده است در مواردي که مقررات سکوت کرده باشد، کشورها بر اساس مقررات داخلي خود و يا با مراجعه به نظريه هاي کارشناسان مي‌توانند حکم را صادر کنند. بنابراين در خصوص پرونده تيم‌هاي مس و ذوب‌آهن اينکه از فيفا استعلام شد يک کار احتياطي خوب بود، چون فدراسيون فوتبال مي‌خواست متوجه شود که نظر فيفا چه بوده که مسئولان فدراسيون جهاني هم پاسخ خود را هم اعلام کردند و اين رفتار کاملاً سنجيده و قانوني بود.

*تائيد استفاده از نظر کارشناسان در کميته انضباطي

در ابتداي تشکيل آن پرونده يک تعارضي در اظهار نظر اعضاي فدراسيون فوتبال بود که اين موضوع يک نقطه ضعف بزرگ است. برخي از مسئولان فوتبال ايران به صراحت مي‌‌گفتند که اين قضيه در کميته رسيدگي به مسائل پيش آمده در خصوص اين بازي رسيدگي خواهد شد و برخي از اعضاي فدراسيون اعلام کردند در کميته کارشناسي تصميم‌گيري خواهد شد. مدير عامل باشگاه ذوب‌آهن در نامه‌اي که رئيس فدراسيون نوشته بود گفت که اصلاً کميته انضباطي صلاحيت دخالت به اين پرونده را ندارد.
جمع بندي که من کردم به اين نتيجه رسيدم که به چند دليل هم بايد از کميته کارشناسي استفاده شود و هم بايد راي را کميته انضباطي صادر کند. در سايت‌ها ديدم که راي را کميته انضباطي صادر کرده، اما راي را به نظر کميته کارشناسي مستند کرده است.

کميته کارشناسي متشکل شده از رئيس سازمان ليگ، دو تن از نواب رئيس فدراسيون فوتبال، نماينده کميته انضباطي، دبير کل فدراسيون فوتبال و نماينده کميته داوران. استفاده از نظر کميته کارشناسي کاري صد در صد درست بوده چون اين امر يک امري است که هم مقررات در آن دخالت داشته و هم بايد از نظر فني و حقوقي اظهار نظر مي‌شده. ارجاع اين قضيه به کميته کارشناسي بسيار کار صحيحي بود و تشخيص اينکه در کميته کارشناسي چه کساني بايد حضور داشته باشند برعهده فدراسيون فوتبال است، اما بهتر بود در کنار اين افراد که به عنوان خبره بايد نظر مي‌دادند چند نفر از کارشناسان خوب قديمي داوري و کارشناس فني را هم از بيرون مجموعه فدراسيون فوتبال دعوت مي‌کردند. با اين شرايط نمي‌توانيم اعلام کنيم که نظر کميته کارشناسي فاقد اعتبار است چون به تشخيص فدراسيون فوتبال اين کميته تشکيل شده است.

* عجله مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن براي شکايت به فيفا

در مورد صحبت‌هاي اصغر دليلي، مدير عامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان به فدراسيون فوتبال مبني بر اينکه کميته انضباطي نبايد در اين پرونده دخالت کند بايد بگويم اگر اين راي را يک مرجعي غير از کميته انضباطي صادر مي‌کرد، شما اعتراض خود را به کجا ارجاع مي‌داديد؟ اگر کميته کارشناسي اين تصميم را مي‌گرفت که انشاء‌الله نگرفته باشد، دو مرحله تجديد نظرخواهي براي باشگاه‌ها باقي‌مانده است به اين صورت که هر راي که از سوي کميته انضباطي صادر مي‌شود طرفين دعوا مي‌توانند در کميته استيناف به اين راي اعتراض کنند و اگر اين راي را هم قبول نداشتند طبق بند 2 ماده 64 آئين نامه فدراسيون فوتبال مي‌توانند اين افراد به فيفا مراجعه کنند.

پس از صدور راي از سوي فدراسيون فوتبال که به نظر من هم صحيح بود، آنها طبق آئين نامه فدراسيون فوتبال که همه مکلف به رعايتش هستند مي‌توانند در کميته استيناف اعتراض کنند، پس اينجا يک مرحله‌اي در داخل کشور داريم که راي بايد به کمتيه استيناف برود. براي باشگاه ذوب‌آهن حق اعتراض به فيفا وجود دارد، اما پس از حکم کميته استيناف اين امر بايد صورت پذيرد. باشگاه ذوب‌آهن در اين مورد عجله کرد.

* تهديد کردن مديران ذوب‌آهن از سوي فدراسيون و کميته انضباطي تخلف است

مسئولان ذوب‌آهن نبايد پس از صادر شدن راي مبني بر تکرار بازي خيلي سريع اعلام مي کردند که به فيفا شکايت کرده‌اند چون اين کار اشتباه بود، اما بدتر از کار باشگاه ذوب‌آهن، موضع‌گيري فدراسيون فوتبال بود. فدراسيون فوتبال و ارکان قضايي آن که با هم يک مجموعه را تشکيل مي‌دهند نبايد مقابل اعضاي خود قرار بگيرند و در مقام پاسخگويي کسي را تهديد کنند، تهديد کردن سم قضاوت است. ورود مقام قضايي قبل از رسيدگي و صدور راي به دعوا و تعيين تکليف، تهديد نام دارد و خلاف است.

اگر اين رويه در فوتبال ما جا بيفتد شک نکنيد که پاسخ معکوسي خواهد داشت، اما متاسفانه اين امر در فوتبال ما توسط برخي مديران عادي شده به طوري که خودشان را مقابل طرفين دعوا قرار مي‌دهند و خودشان يک طرف دعوا مي‌شوند. در اين مواقع سوالي پيش مي‌آيد که به اين دعوا چه کسي بايد رسيدگي کند؟ بارها شده که مديران فدراسيون فوتبال وارد دعوا شده‌اند که من احساس مي‌کنم اين کار يک بدعت خطرناک و ناشايست است و بايد از اين امر دست بردارند. فدراسيون فوتبال به‌جاي تهديد کردن باشگاه ذوب‌آهن بهتر بود که متن قانون را به آنها تفهيم و به آنها يادآوري مي‌کرد که پيش از اعتراض به فيفا بايد به کميته استيناف برويد.

*با ترکيب اختراعي در فدراسيون، راي تکرار بازي مس و ذوب‌آهن فاقد اعتبار است

نکته بعدي اين است که من متن راي کميته انضباطي که بايد امضاي حداقل 3 عضو و حداکثر 5 عضو را دارا باشد هنوز نديده‌ام. اين صحبت‌ها بر مبناي اين است که راي را کميته انضباطي صادر کرده باشد، بنابراين اين راي را در چارچوبي که صادر شده از لحاظ تشريفات رسيدگي مقررات رسيدگي به فدراسيون فوتبال صددرصد صحيح مي‌دانم. اگر راي را کميته انضباطي صادر نکرده باشد و فدراسيون يک ترکيب خودساخته و اختراعي برخلاف مقررات تاسيس کرده باشد بايد بگويم که واويلا است. اگر اين اتفاق افتاده باشد که از ظاهر قضيه برمي‌آيد که اينگونه نيست بايد اعلام کنم که راي فاقد اعتبار است.

برخي از کارشناسان هم اعلام کرده‌اند که اين اتفاق مربوط به کميته مسابقات فدراسيون فوتبال است، اما معتقدم که اصلاً اينگونه نيست چون نتيجه يک بازي فوتبال باطل شده است. در خصوص ابطال نتيجه بازي يک تنبيه است در بند 5-3 ماده 63 اساسنامه اين موضوع جزء تنبيهات معرفي شده است. چه کسي‌ مي‌تواند تنبيه را اعمال کند؟ پاسخ مشخص است؛ فقط رکن قضايي.
باز هم تاکيد مي‌کنم که واقعاً کميته انضباطي؛ اعضاي آن و فدراسيون فوتبال در حال قرار گرفتن به عنوان يکي از طرفين دعوا هستند که اين امر نگراني بزرگي است. از آنها مي‌خواهم که از ادامه اين کار پرهيز کنند. به عنوان مثال فردي مصاحبه مي‌کند و پس از آن تک‌تک اعضاي کميته انضباطي در مورد وي اظهار نظر کرده و در مقام پاسخ برمي آيند که اين امر در شان ارکان قضايي فوتبال نيست. شايد برخي‌ها قصد دارند که آنها را وارد دعوا کنند و به همين دليل از آنها درخواست مي‌کنم که اين موضوع را ادامه ندهند.

*برکنار کردن مديرعامل يک باشگاه در حيطه اختيارات اعضاي کميته انضباطي نيست

اگر ارکان باشگاه بخواهد مديرعاملي را برکنار کند، طبق اساسنامه باشگاه در صلاحيت اعضاي هيأت مديره باشگاه است، اما در مواقعي که مديرعاملي تخلفات انضباطي و برخلاف اساسنامه و آئين نامه انضباطي فدراسيون فوتبال عمل کند، در اساسنامه آمده که مي‌شود وي را از هرگونه فعاليت مرتبط با فوتبال کنار گذاشت. بنابراين اگر حکمي را هيأت رئيسه در اين خصوص صادر کند طبق اساس‌نامه است و آن شخص ديگر نمي‌تواند در فوتبال فعاليت کند،‌ اما اشتباه و تخلف دليلي در اين حد نيست که برکنار شود. وي اشتباه برداشت از آئين‌نامه و اساس‌نامه داشت و پس از صدور حکم از سوي کميته انضباطي نمي‌توانست به فيفا شکايت کند چون بايد به کميته استيناف مي‌رفت. خطاب به مسئولان فدراسيون مي‌گويم که چرا شما وقتي هنوز راي صادر نکرده‌ايد فردي را تهديد مي‌کنيد؟ اين غلط است که رئيس فدراسيون يا يکي از اعضاي کميته انضباطي مقابل دوربين رسانه ملي فردي را تهديد کند. بهتر است که به‌جاي تهديد افراد را آگاه کنند. اگر به کسي توسط فدراسيون يا ارکان آن ظلمي شد اساس‌نامه بندي را قرار داده که به فيفا شکايت کند تا فدراسيون فکر نکند که هرکاري دلش مي‌خواهد مي‌تواند بکند. فيفا به عنوان مرجع عالي انتخاب کرده‌اند که به نظر من هم درست است. در پايان تاکيد مي‌کنم که اين حکم قابل تجديد نظر است و قطعي نيست.

* ورود سياسيون به فوتبال ممنوع است

نماينده‌هاي مجلس نبايد وارد شوند و همه بايد در محور قانون حرکت کنيم. نبايد جوي را به‌وجود بياوريم که مراجع تصميم‌گيري را تحت فشار قرا دهيم. متاسفانه در چند روز گذشته تعدادي از سياسيون محلي مثلاً برخي از نمايندگان مجلس يا تعدادي از افراد غير فوتبالي به ورزش ورود پيدا کرده و مي‌خواهند در تصميم گيري ها نفوذ کنند در حالي که همه بايد تابع قانون باشند و در همين راستا حرکت کنند.

* بخيه يک بازيکن فوتبال با رشادت‌هاي رزمندگان قابل مقايسه نيست

از مسئولان مي‌خواهم که رشادت‌هاي رزمندگان جان بر کف انقلاب را با هيچ چيز مقايسه نکنند. آنها ارزش بسيار بالايي دارند و کساني که در فدراسيون فوتبال در مقام پاسخ بخيه‌خوردن سر يک بازيکن ملي را در کنار رشادت‌هاي جان برکف‌هاي انقلاب کار درستي نمي‌کنند و در واقع مقايسه مادي و معنوي است و قياس، قياس مع‌الفارغ است و بازهم تاکيد مي‌کنم که جانبازان جنگ مقام والايي دارند.

جعفري: به محروميت جاسم كرار اعتراضي نداريم

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: هنوز ابلاغ رسمي حکم جاسم کرار به ما نرسيده اما به اين راي معترض نيستم.

  محمد حسين جعفري درباره شرايط مالي باشگاه تراکتورسازي اظهار داشت: وضعيت خوبي نداريم و من در حال پيگيري هستم که اين مسئله را حل کنم. ما يک باشگاه خصوصي هستيم که نمي توانيم خيلي روي حمايت هاي مالي کارخانه حساب کنيم و بيشتر به دنبال کمک هاي علاقه مندان به باشگاه تراکتورسازي و ارگان هايي که قول حمايت داده اند هستيم. مطمئنم که اين دوستان تراکتورسازي را تنها نمي گذارند.
 وي درباره محروميت 5 جلسه اي جاسم کرار از سوي کميته انضباطي عنوان کرد: هنوز حکم به صورت رسمي به باشگاه ابلاغ نشده اما خود آقاي شريفي روز بازي با پرسپوليس در تبريز حاضر و شاهد قضايا بود. در جلسه اي هم که من با کرار خدمت ايشان رفتيم مستندات خود را ارائه کرديم و به طور حتم رئيس کميته انضباطي در صدور اين راي دقت داشته و من هم به اين راي معترض نيستم. دوست ندارم ديگر چنين رفتار غير حرفه اي از سوي بازيکن تکرار شود. هيچ بازيکني حق ندارد حتي اگر داور تصمیم درستي نگرفته به وي معترض شود.
 جعفري در ادامه در خصوص انتقاد به باشگاه تراکتورسازي بابت حمايت سمبليک از جاسم کرار در حالي که کار او ناپسند بوده، گفت: من هنوز هم مي گويم که اين حمايت خودجوش بود. يکي از هواداران تراکتورسازي با من تماس گرفت و چنين پيشنهادي داد و من فقط اين موضوع را به اطلاع کانون هواداران دادم و آنها خودشان هماهنگي هاي لازم را انجام دادند. باشگاه تنها کاري که کرد اين بود که با حراست تربيت بدني و يگان ويژه هماهنگي کرد تا بتوانند کنار زمين بيايند.
 مديرعامل تراکتورسازي تصريح کرد: هواداران تراکتورسازي هم مي دانند که حرکت کرار مناسب نبوده و خودم هم بارها تاکيد کرده ام که هواداران هم نبايد احساسي شده و عصباني شوند. اين مسائل فقط به ضرر باشگاه تمام مي شود.
 وي در مورد برنامه تراکتورسازي در تعطيلات نيم فصل گفت: از روز گذشته تمرينات آغاز شده و از 15 دي تيم به امارات اعزام مي شود.
 جعفري در مورد خط خوردن مهدي کياني از تيم ملي خاطر نشان کرد: با توجه به بازيکناني که قطبي در اين پست دعوت کرده بود خط خوردن مهدي کياني قابل پيش بيني بود.

چند سئوال از فراز کمالوند؛از کرار تا کیانی و منیعی

مصاحبه سرمربی تیم تراکتور در مورد مسایل رخ داده در اطراف باشگاه تراکتور چه در مورد محرومیت جاسم کرار و خط خوردن کیانی از تیم ملی می تواند جالب توجه باشد، فراز كمالوند سرمربي تراكتور در این مصاحبه معتقد است كه 5 جلسه محروميت براي جاسم كرار از طرف كميته انضباطي حكم عادلانه‌اي است و باشگاه تراکتورسازی به این رای احترام می گذارد.
 او در ادامه این مصاحبه با اشاره به محرومیت کرار به این موضوع اشاره می کند که کرار را باشگاه 40 میلیون تومان جریمه کرده و یک هفته هم او را از باشگاه اخراج کرده است و باز در ادامه مصاحبه جالب ایشان در رابطه با خط خوردن مهدی کیانی از تیم ملی به موضوعات جالبی اشاره می کند " قطبي يك مربي است و بايد به تفكراتش احترام گذاشت ولي من يك سوال دارم. اگر قطبي قرار بود كياني را خط بزند پس چرا او را به قطر برد؟ و...."
این موضوع که سرمربی تیم تراکتور حق دارد مسایل را از دیده گاه خود در مورد مسایل اطراف تیم تراکتور بیان کند جای بحثی ندارد اما آنچه که در این مصاحبه بیان می شود را می توان از چند جهت مورد بررسی قرار داد:
1)نکته جالب توجه در مورد این مصاحبه می تواند به این موضوع برگردد که ایشان در مورد این حکم ابراز می دارند که باشگاه این بازیکن را 40 میلیون تومان جریمه کرده و باشگاه هم وی را یک هفته هم از باشگاه اخراج کرده اند! این اظهارات در حالی مطرح می شود که اولا باشگاه در رابطه با برخورد انضباطی با کرار بیانه ای را بیرون نداده و حکمی عملا از باشگاه بیرون نیامده، دوما موضوع جالب توجه در رابطه با اظهارات سرمربی تیم تراکتور در مورد اخراج کرار جاسم به مدت یک هفته از باشگاه است که این موضوع زمانی جالب توجه می شود که بدانیم بعد از ابلاغ حکم کمیته انضباطی مبنی بر محرومیت تا اطلاع ثانوی کرار از شرکت در مسابقات، این بازیکن به عراق مسافرت کرده و در اردوی تیم ملی این کشور حضور داشته که این موضوع از طرف باشگاه و مربی و سرمربی تیم تراکتور بارها در رسانه ها پخش شده است! اما سوالی که شاید یک هوادار تراکتور از خود بپرسد این باشد که اگر این برخورد با کرار از طریق باشگاه صورت گرفته، چرا تا بدین لحظه رسانه ای نشده بود و اگر کرار اینقدر مقصر بود چه دلیلی داشت مدیرعامل باشگاه در کمیته انضباطی از حق کرار دفاع کند؟ این تناقضات آشکار آیا موجب نخواهد شد از خود بپرسیم آخر کرار مقصر هست یا نیست؟ و اگر هست چرا با پیش کشیدن تصاویر برنامه نود و انتشار عکس مشت نوری بر صورت کرار می خواهیم حق را پایمال کنیم؟
2) اما نکته بسیار بحث برانگیز این مصاحبه جالب توجه بی شک برمی گردد به انتقاد کمالوند از سرمربی تیم ملی ایران، او در این مصاحبه با انتقاد از خط خوردن کیانی از لیست تیم ملی سیاست قطبی را در دعوت بازیکنان به این تیم را مورد نقد قرار می دهد . حال وقتی شاهد انتقاد سرمربی تیم تراکتور از سرمربی تیم ملی می شویم و جای انتقاد را باز می بینیم لذا سوالات خود را در مورد مسایل اتفاق افتاده از شروع لیگ در تیم تراکتور عینا ابراز می داریم، سوالی که مطرح می کنیم این است : آقای کمالوند اگر قرار بود شما رسول خطیبی، مولایی و منیعی را از لیست تراکتور در میانه های فصل خارج کنید چرا اصولا با تحمیل هزینه های آنها به باشگاه آنها را جذب تراکتور کردید؟ و چرا سپس عذر آنها را خواستید؟ می پرسیم مگر شما قبل از جذب این بازیکنان به توانایی های این بازیکنان آشنایی نداشتید که به دردتان خواهد خورد یا نه؟ حال با توجه به این که شما به عنوان سرمربی تیم تراکتور نگران شرایط روحی و روانی کیانی بعد از خط خوردن از اردوی تیم ملی هستید، می پرسیم آیا همین قدر هم نگران شرایط روحی و روانی بازیکنان جذب شده و سپس خط خورده تراکتور چون مولایی، خطیبی، منیعی و حقی پور هم بودید یا نه؟


اميدواري خط خورده ها به بازگشت :اعتراضي نداريم، آرزوي موفقيت مي كنيم


اعتراض به تصميم هاي سرمربي تيم ، اگر بر وفق مراد بازيكنان نباشد يكي از خصوصيات بارز بازيكنان ايراني است. بازيكنان ايراني هر وقت كه نيمكت نشين مي شوند يا از ليست خط مي خورند بلافاصله به انتقاد لب باز مي كنند.
 بيشتر انتقادهاي آنها هم نه مديرعامل و نه سرپرست بلكه تنها دامن سرمربي تيم را مي گيرد. جديدترين داستان خط خوردن در فوتبال ايران براي 4 ملي پوش تيم قطبي رخ داده است. عليرضا حقيقي، هادي نوروزي، مهدي كياني و پژمان مكنتظري بازيكناني هستند كه توسط قطبي از ليست تيم ملي خط خورده اند. اين 4 بازيكن اما حالا و پس از گذشت يكي دو روز از خط خوردنشان، كوچكترين موضعي عليه قطبي نگرفته اند.
 به نظر مي رسد اين 4 بازيكن همچنان چشم انتظار بازگشت به ليست تيم ملي هستند. قطبي در صحبتهاي خود مدعي شده كه تا هفدهم دي ماه مي تواند در ليستش تغييرات دهد و شايد اين 4 بازيكن به دليل صحبتهاي سرمربي تيم ملي از او انتقاد نمي كنند و دلايل خط خوردنشان را نمي پرسند.
 آنها در طول اين يكي دو روز تنها بسنده كرده اند به آرزوي موفقيت براي تيم ملي و در برخي مواقع اين جمله« صحبتي نداريم» آنها اميدوار هستند اما مطالعه قوانين كنفدراسيون فوتبال آسيا مي تواند اميد آنها را به ياس تبديل كند.تيم ملي تنها به دليل مصدوميت بازيكنانش مي تواند نفر ديگري جايگزين كند.

کرار: می خواهم زودتر برگردم/ تیم دومم ایران است

كرار جاسم، هافبك عراقي تيم تراكتورسازي كه در ديدار با پرسپوليس به دليل با هافبك اين تيم و كمك داور بازي درگير شده بود،5 جلسه از بازي براي تيمش محروم شد و بايد جريمه ده ميليون توماني را هم بپردازد. او اميدوار است كه تبريز‌ي‌ها محروميتش را كمتر كنند.
 كرار مي‌گويد:«انتظار نداشتم 5 جلسه‌ محروم شوم. من در درگيري‌هايي كه به وجود آمد، خيلي مقصر نبودم.فكر مي‌كنم محروميت پنج جلسه‌اي براي من زياد است. من براي جريمه ده ميليوني چندان اعتراضي ندارم و فقط می خواهم زودتر به میادین برگردم و دوران محرومیتم زودتر تمام شود. »
 كرار كه در اردوي تيم ملي عراق است، توضيح مي‌دهد:« در مدت حضورم با تمام وجود براي تراكتور بازي كرده‌ام. درحال حاضر هم در اردوي آمادگي تيم ملي عراق حضور دارم. با اين وجود اميدوارم كميته انضباطي به خاطر مردم تبريز هم كه شده در حكم پنج‌جلسه محروميتم تجديد نظر كند، تا من بتوانم دوباره در خدمت تيم و هوادران پورشور تبريزي باشم.»
 وی در مورد بازی مقابل تیم ملی ایران می گوید:« من بعد از تیم ملی کشورم طرفدار تیم ملی ایران هستم اما چون در حال حاضر پیراهن تیم ملی عراق را بر تن دارم با تمام وجود برای این تیم بازی می کنم و برای تیم ملی ایران هم آرزوی موفقیت دارم.»

كمالوند: قطبي كه مي‌خواست كياني را خط بزند چرا او را به قطر برد/ 5 جلسه محروميت براي كرار عادلانه است

فراز كمالوند سرمربي تراكتورسازي معتقد است كه 5 جلسه محروميت براي جاسم كرار از طرف كميته انضباطي حكم عادلانه‌اي است. او در اين خصوص به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:«‌ 5 جلسه محروميت و همچنين يك جلسه محروميت كه حاصل از اخراج كرار بود مطمئنا براي باشگاه تراكتورسازي سنگين تمام مي‌شود. ولي اين حكم مي‌تواند عادلانه باشد و ما به رأي كميته انضباطي و آقاي شريفي احترام مي‌گذاريم.»
كمالوند در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌كنيد كه با توجه به حركات كرار محروميت او كم بود؟ تأكيد مي‌كند:«‌ مگر ما در ليگ برتر چند بازي انجام مي‌دهيم كه بگوييم محروميت كرار كم بوده است؟ در ضمن در برنامه نود مشخص شد كه او بازيكن پرسپوليس را نزده است، هر چند كه ابيد گفت حركات او به هيچ عنوان درست نبود و من خودم يك هفته كرار را بيرون كردم و باشگاه هم 40 ميليون تومان او را جريمه كرد.»
كمالوند در مورد خط خوردن مهدي كياني از تيم ملي مي‌گويد:«‌قطبي يك مربي است و بايد به تفكراتش احترام گذاشت ولي من يك سوال دارم. اگر قطبي قرار بود كياني را خط بزند پس چرا او را به قطر برد؟ آيا قطبي از سبك بازي و توانايي‌هاي كياني اطلاع نداشت؟ و آيا قبل از اردوي قطر نمي‌دانست كه او به دردش خواهد خورد يا خير؟ بعد از بازي كياني بدون اينكه خانواده‌اش را ببيند بلافاصله به اردوي تيم ملي رفت ولي در نهايت خط خورد و حالا بايد 20 روز روي شرايط روحي و رواني اين بازيكن كار كنيم تا به حالت عادي برگردد.»

هاشميان مهاجمي كه مورد علاقه دايي نيست/ وحيد كاپيتان جديد پرسپوليس

وحيد هاشميان روز پنجشنبه در شرايطي با پرسپوليس قرارداد امضا كرد كه علي دايي از ابتداي فصل به دنبال مهاجمي مي‌گشت كه از لحاظ خصوصيات فني با هاشميان تضاد داشت. دايي در فصل نقل و انتقالات به دنبال يك مهاجم سرعتي بود و تلاش او براي جذب مهاجماني مثل خلعتبري و كريم انصاري‌فرد نتيجه‌اي نداد.
هر چند دايي در دوران بازيگري يك مهاجم نوك خلاق و البته بدون تكنيك و سرعت فردي بود ولي او در دوران مربيگري علاقه‌اي به استفاده از مهاجم نوك بلندقامت ندارد و بيشتر دوست دارد از بازيكنان سرعتي استفاده كند. دايي حتي قبل از شروع فصل محسن خليلي را رد كرد و آرفي هم با تفكرات خاص او روي نيمكت نشست. با اين وضعيت هيچ كس تصور نمي‌كرد هاشميان به عنوان يك مهاجم نوك و آن هم در حالي كه سال‌هاي آخر فوتبال خود را سپري مي‌كند به پرسپوليس بيايد. او در شرايطي به اين تيم آمد كه چند ماهي است فوتبال بازي نمي‌كند و همين موضوع خيلي‌ها را با اين سوال بزرگ مواجه كرده كه چرا دايي فوتباليستي را كه از لحاظ خصوصيات فني مورد علاقه‌اش نيست به پرسپوليس آورده است.
هاشميان از لحاظ بازي شباهت‌هاي زيادي به آرفي دارد. هر دوي آنها باهوش و گلزن هستند ولي به عنوان مهاجمان كنار كارآيي چنداني ندارند و بيشتر بايد به عنوان مهاجم نوك بازي كنند. در اين شرايط آرفي گزيده ايده‌آل‌تري است و در آخرين بازي هم دايي را نجات داد و اين يك سوال بزرگ است كه چرا با همه اين تفاسير هاشميان به پرسپوليس آمد؟
به نظر مي‌رسد دايي در اين وضعيت بحراني به دنبال يك فوتباليست با شخصيت آرام و مثبت مي‌گشت و همين دليل هاشميان را به عنوان يك بزرگتر به پرسپوليس آورد. شايد او درون زمين بتواند شخصيت جديدي به پرسپوليس ببخشد و حتي شنيده مي‌شود كه شايد بازوبند كاپيتاني به هاشميان برسد. هاشميان البته از لحاظ خصوصيات رفتاري جزو آن دسته از بازيكناني است كه مورد علاقه دايي هستند، بازيكناني بدون حاشيه و منظم كه فقط به فوتبال فكر مي‌كنند.

مهدي كياني: فكر مي‌كردم بتوانم به تيم ملي كمك كنم


مهدي كياني هافبك تراكتورسازي تبريز يكي از 4 بازيكن خط خورده از اردوي تيم ملي بود كه با ناراحتي اردوي ايران را در قطر ترك كرد. هر چند او توسط افشين قطبي خط خورد ولي ترجيح داد چندان عليه اين مربي موضع نگيرد.
كياني در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل، در مورد خط خوردن از تيم ملي حرف‌هايش را اينگونه آغاز كرد:« نمي‌دانم چه بگويم ولي اتفاق خوبي نبود. فكر مي‌كنم اين درست نبود كه وسط اردو خط بخوريم و بهتر بود كه بعد از پايان اردو چنين تصميمي مي‌گرفتند. من زحمت خودم را كشيدم و فكر مي‌كردم بتوانم به تيم ملي كمك كنم ولي سرمربي تصميم ديگري گرفت و من به آن احترام مي‌گذارم. ما ناراحت بوديم ولي ديگرچاره‌اي وجود ندارد.»
او ادامه مي‌دهد:« من در اوج آمادگي بودم و تمرينات خيلي خوبي داشتم ولي معتقدم قطبي اول بايد ما را امتحان مي‌كرد و بعد تصميم مي‌گرفت تا 4 بازيكن را خط بزند. بازي با ارتش قطر نمي‌توانست ملاك باشد ولي با اين حال حتما حكمتي بوده كه خط خوردم و براي تيم ملي آرزوي موفقيت دارم.»
او در پايان در مورد وضعيت تراكتور مي‌گويد:«‌ما در نيم فصل دوم در خيلي از بازي‌هاي حساس ميزبان هستيم و هدف‌مان اين است كه با حمايت تماشاگران سهميه ليگ قهرمانان آسيا را به دست بياوريم. اردويي هم در  امارات خواهيم داشت تا با آمادگي كامل وارد ليگ شويم.»

۱۳۸۹ دی ۹, پنجشنبه

3 امتياز براي گسترش فولاد تبريز


هفته یازدهم مسابقات لیگ دسته اول با برگزاری پنج بازی شروع شد و در مهم ترین بازی این هفته تیم صدرنشین تربیت یزد به مصاف همیاری اراک رفت و در خانه با نتیجه صفر- صفر متوقف شد. تربیت یزد به رغم کسب هفتمین تساوی فصل همچنان در صدر باقی مانده است و البته بعید به نظر می رسد مدعیانی چون نفت مسجد سلیمان و مقاومت سپاسی شیراز در بازی فردا اجازه بدهند این تیم به صدرنشینی شان ادامه دهد.
در دیگر دیدار گسترش فولاد تبریز موفق شد با یک گل سپید رودرشت را در خانه شکست دهد. تک گل گسترش را رسول خطیبی به ثمر رساند. گسترش فولاد با این برد موقتا به رده پنجم گروه ب رسید. پیام مخابرات شیراز و داماش لرستان به تساوی یک- یک دست پیدا کردند تا باز هم در جدول در همسایگی یکدیگر قرار گیرند.
 آلومینیوم هرمزگان با تک گل محمود تیغ نورد توانست نساجی را شکست داده و 20 امتیازی شود و به خاطر تفاضل گل کمتر در رده دوم گروه ب قرار گرفت. شاگردان یحیی گل محمدی با این باخت در رده چهارم باقی ماندند و نتوانستند به جمع مدعیان بازگردند. در آخرین دیدار این هفته تیم مس سرچشمه رفسنجان با 2 گل شیرین فراز کرمانشاه را شکست داد و صدرنشین گروه ب شد.

هاشمیان: از چند کشور پیشنهاد داشتم/آرزوی تحول پرسپولیس را دارم

وحيد هاشميان ملي پوش اسبق كشورمان كه سابقه سال‌ها حضور در بوندس ليگاي آلمان و بازي در تيم‌هاي باير ن مونيخ، هانوفر و بوخوم را دارد، امروز (پنجشنبه) و پس از جلسه با حبيب كاشاني رسما به پرسپوليس پيوست. هاشميان كه قبل از نشست نهايي‌اش با كاشاني، با علي دايي صحبت كرده و براي پوشيدن پيراهن پرسپوليس با او به توافق رسيده بود، در اردوي تركيه به سرخپوشان پايتخت ملحق مي‌شود تا تمرينات خود را، همپاي ديگر بازيكنان پشت سر بگذارد. سايت رسمي باشگاه پرسپوليس پس از پيوستن هاشميان به اين باشگاه، گفت و گويي با او ترتيب داده است كه در ادامه مي‌خوانيد: 
در ابتداي فصل هم صحبت پيوستن هاشميان به پرسپوليس بود . چه شد كه اين مسئله با نيم فصل تاخير اتفاق افتاد؟
من با تيم بوخوم آلمان قرارداد داشتم اما اين تيم به دسته يك سقوط كرد و ديگر علاقه‌اي به حضور در اين تيم در دسته يك را نداشتم. دلم مي‌خواست سال‌هاي پاياني فوتبالم را در آرامش سپري كنم. به همين دليل به دنبال اين بودم كه يا در بوندسليگا و يا در ايران و در تهران، به فوتبالم ادامه بدهم. هماهنگ شدن برنامه‌هايم كمي طول كشيد ولي در نهايت و علي‌رغم اينكه از باشگاه‌هاي چند كشور از جمله يونان، استراليا، چين و چند تيم ليگ برتري ايران پيشنهاد داشتم، پرسپوليس را انتخاب كردم.
چرا از ميان همه اين گزينه‌ها پرسپوليس را انتخاب كردي؟

همانطور كه گفتم تصميمم اين بود كه يا در بوندسليگا يا در تهران به فوتبالم ادامه بدهم. مسئله بعدي هم كيفيت تيمي بود كه به آن مي‌پيوستم. پرسپوليس تيمي محبوب، با تاريخ درخشان و هواداراني بي‌نظير است. ضمن اينكه شناخت كاملي از مدير اين باشگاه، آقاي كاشاني و علي دايي داشتم، همه اين مسائل دست به دست هم داد تا اين تيم را انتخاب كنم.
مدت و شرايط قراردادت چگونه است؟
براي شروع‌، 6 ماهه قرارداد بستم. در طول اين مدت مي‌توانيم به شناخت بهتري از هم برسيم و در صورت لزوم، اين قرارداد مي‌تواند تمديد هم بشود. پيگير بازي‌هاي پرسپوليس در ليگ ایران بودي؟ كمابيش پيگير بازي‌ها و نتايج اين تيم بودم. بازي‌هاي پرسپوليس در برابر نفت آبادان، نفت محمود آباد، سپاهان و باHزي اخير اين تيم در برابر صبا را ديدم.
پرسپوليس در اين فصل با مشكل گلزني مواجه بوده است. به عنوان يك فوروارد با تجربه، فكر مي‌كني بتواني به برطرف شدن اين مشكل كمك كني؟ من در ليگ يك آلمان علاوه بر زدن 38 گل، 13 پاس گل هم دادم. براي من مهم، موفقيت و نتيجه‌گيري تيم است و براي رسيدن به اين هدف، با تمام وجود در خدمت تيم هستم. دوست دارم در پرسپوليس هم در خدمت تيم باشم و در گلزني و همچنين در مهيا كردن شرايط براي گلزني ديگر هم بازيانم به اين تيم كمك كنم. آرزوي قلبي من اين است كه با شروع نيم فصل دوم شاهد متحول شدن پرسپوليس باشيم و من هم يكي از بيست و چند بازيكني باشم كه در تحول و موفقيت‌هاي پرسپوليس سهيم باشم.
 از چه زماني در تمرينات شركت مي‌كني؟
امروز به محل تمرينات مي‌روم تا با آقاي دايي صحبت كنم. چند روز مرخصي لازم دارم تا با سفر به آلمان به برخي كارهاي شخصي‌ام برسم و سپس به پرسپولیس ملحق شوم.
با اين تفاسير از اردوي تركيه به جمع پرسپوليسي‌ها اضافه مي‌شوي؟
بله. احتمالا در تركيه به تيم اضافه مي‌شوم. خدا را شكر اردوهاي تركيه و امارات، فرصت خوبي است براي اينكه با تيم هماهنگ شوم. اين اردوها فرصتي است كه هم من و هم پرسپوليس به شرايط خوبي برسيم.

ادامه لجن پاكني هاي دايي در مورد تراختور

سرمربي پرسپوليس گفت: رئيس کميته انضباطي فدراسيون يا کم‌حافظه است يا اطلاعاتي از فوتبال ندارد.

علي دايي پس از تمرين امروز پرسپوليس در جمع خبرنگاران تصريح کرد: از امروز براي نيم فصل دوم استارت زديم. امروز تمرينات سبکي که فقط دويدن بود را انجام داديم و انشاءالله تمرينات را در روزهاي آينده پس از اينکه از بازيکنان تست خواهيم گرفت، دنبال مي‌کنيم. سپس در دو تورنمنت معتبر شرکت مي‌کنيم و با تيم‌هاي بسيار خوبي مبارزه خواهيم کرد. به نظرم اولين باري است که يک تيم ايراني در چنين تورنمنتي شرکت مي‌کند.
وي گفت: تيم‌هايي که در اين تورنمنت حضور دارند هر کدام در ليگ‌هاي برتر اروپا بازي مي‌کنند از اسپارتا پراگ چک گرفته تا تيمي از روسيه. کلا تيم‌هاي بزرگي هستند که بايد مقابل آنها صف‌آرايي کنيم. اين تورنمنت براي ما و بچه‌هايمان بسيار مفيد است و خيلي چيزها مي‌تواند به ما ياد بدهد. ما خودمان را آماده مي‌کنيم تا با تيم‌هاي بزرگ دنيا شرايط‌مان را وفق دهيم و در آينده موفق شويم.

دايي اظهار داشت: پس از اين مسابقات مي‌توانيم خودمان را با تيم‌هاي ديگر مقايسه کنيم که چقدر با آنها فاصله داريم و چه طور مي‌توانيم فاصله‌ها را کمتر کنيم. اين مسابقات از لحاظ اعتماد به نفس براي ما بسيار مفيد است.قبل از بازي‌هاي آسيايي بازي با چنين تيم‌هايي مي‌تواند براي ما بسيار مفيد و با ارزش باشد. ما بعد از اين مسابقات مي‌توانيم مقابل تيم‌هاي آسيايي با قدرت بيشتري ظاهر شويم.
دايي گفت: از روز اولي که آمدم تمرينات بسيار منظم و مرتب بر طبق برنامه‌هايي که داريم برگزار کرديم و انشاءالله تا آخر فصل هم همين روند را ادامه مي‌دهيم. روي برنامه‌هايي که مد نظرمان بوده بسيار کار کرده‌ايم و تا الان خدا را شکر مي‌کنم که همه چيز خوب بوده است. البته قبول دارم تاکنون نتيجه‌هاي درخور توجه پرسپوليس را نگرفته‌ايم و انشاءالله در مدتي که پيش رو داريم مي‌توانيم خودمان را درست کنيم و بااستفاده از تجارب خوب و رفع نقاط ضعف به هدف خودمان برسيم.
دايي تاکيد کرد: اگر خدا بخواهد پرسپوليس پس از تعطيلات و در دور برگشت مي‌تواند نتايج خوبي بگيرد که اين مستلزم همکاري‌هاي همه با همديگر است.

سرمربي پرسپوليس در خصوص حضور مياچ در کادر فني اين تيم گفت: با مياچ توافق لازم را انجام داديم و فقط منتظر صدور ويزاي ايشان هستيم تا هر چه سريع‌تر وارد ايران شود.
وي افزود: تمام سعي‌مان اين است که قبل از ترکيه مياچ به ما ملحق شود تا قراردادش را امضا کند و در اردوي ترکيه و امارات از ايشان استفاده کنيم. ديروز با مياچ صحبت کردم و از ايشان خواستم حالا که به توافق رسيديم هر چه سريع‌تر کارش را با ما شروع کند و به ما کمک کند.
دايي در خصوص حمايت‌ هواداران گفت: از تمام هواداران فهيم پرسپوليس سپاسگذارم. آنها خودشان را نشان دادند و ثابت کردند که فقط پرسپوليس را دوست دارند. هيچ کاري به شخص خاصي ندارند و براي آنها مهم نتيجه گرفتن پرسپوليس است. خودم را مديون هواداران پرسپوليس مي‌دانم. چون هميشه من را حمايت کرده‌اند و چتر حمايتي آنها هميشه بالاي سرمان بوده است. مطمئن باشيد انشاءالله نتايج بهتري مي‌گيريم. در همين بازي آخر ثابت کرديم اگر هواداران از کوره در نروند و تحت تاثير بعضي‌ها قرار نگيرند و احساساتي نشوند و تيم‌شان را تشويق کنند تيم ما مي‌تواند نتيجه بگيرد و موفق شود. نياز به حمايت هواداران پرسپوليس دارم و دوست دارم آنها مثل الان که عصاي دست ما بودند باز هم به ما کمک کنند.

دايي در خصوص نظرسنجي برنامه نود درباره انتخاب سرمربي خارجي و تيم ملي ايران گفت: راجع به تيم ملي ايران از من سؤال نکنيد اما من مثل همه آرزويم اين است که تيم ملي موفق شود. موفقيت تيم ملي به باشگاه‌هاي ما هم کمک مي‌کند. مطمئن باشيد اگر تيم ملي موفق شود در ليگ قهرمانان آسيا مي‌توانيم موفق‌تر شويم و اگر خداي ناکرده تيم ملي ما موفق نشود رقيبان بر روي ما حساب ديگري باز خواهند کرد. باز هم مي‌گويم اگر تيم تا مرز قهرماني در جام ملت‌هاي آسيا برود ما به آرزوي قلبي خودمان رسيده‌ايم و همه خوشحال هستند.
وي در جواب اين سؤال که چرا مربيان ممتاز ايراني و خارجي با برنامه‌ريزي‌هاي فدراسيون نمي‌توانند به ما کمک کنند گفت: من راجع به اين مسائل حرف نمي‌زنم چون دوباره فردا مي‌گويند درباره مسئله‌اي حرف زدم که به من ارتباط ندارد. متاسفانه نمي‌توانم پاسخگوي شما در قبال اين حرف‌ها باشم. متاسفانه شرايط طوري است که ماها نبايد در مورد فوتبال ملي حرف بزنيم هر صحبتي که مي‌کنيم متاسفانه آن را محکوم مي‌کنند. پس بهتر است حرفي نزنيم.

به گزارش فارس سرمربي در خصوص اظهارات شريفي که گفته بود دايي بهتر است فقط درباره تيم خودش حرف بزند تاکيد کرد: آقاي شريفي اظهار نظر خودش را کرده و من درباره ايشان حرفي نمي‌زنم. ايشان بايد فقط درباره مسائل خودش حرف بزند و من اصلا با آقاي شريفي کاري ندارم. ايشان هر وقت مسئله‌اي که در رابطه با خودش بود اظهار نظر کند و بهتر است اينقدر در باره من حرف نزند. اصلا دوست ندارم در مورد کميته انضباطي و مسائل پيش آمده حرف بزنم چون در شان من نيست.
وي افزود: نبايد درباره اين مسائل حرف بزنم. اگر حرفي زدم فقط راجع به حق و حقوقم بوده و فقط دوست داشتم مردم ماجرا را بدانند. در برنامه شبکه 4 گفتم در مملکت من فدراسيون فوتبال بايد پاسخگوي من باشد. چون ناعادلانه راي داده است. من نمي‌توانم در دادگاه و دستگاه قضايي شکايت کنم چون اين در مرام من جايي ندارد. پس مجبورم بيايم مردمي را روشن کنم که هميشه يار و حامي من بودند. موقعي که به دروغ بيانيه صادر مي‌کنند و من را متهم مي‌کنند من نبايد جواب آنها را بدهم؟

دايي يادآور شد: من دم و دستگاهي ندارم و فدارسيوني ندارم که جواب بيانيه‌ها را بدهم. طرف من هميشه مردم بوده و براي آنها هميشه دوست دارم همه چيز را شفاف توضيح دهم. بعضي‌ها مي‌خواهند با صدور بيانيه به دروغ با شخصيت من بازي کنند. چرا کميته انضباطي پيگير بيانيه فدراسيون فوتبال نشد. چرا نسبت به اين بيانيه پيگيري نکرد. چرا راي نداد. بيانيه‌اي که گفتند دايي به خاطر پول اردوي عمان را ترک کرده بود. آقاي شريفي به جاي اينکه به مسائل ديگر بپردازد اين مورد را رسيدگي کند که آيا اين بيانيه درست بود يا نه.
دايي خاطرنشان کرد: ايشان حرف‌هايي مي‌زنند که قطعا به او مربوط نمي‌شود. شريفي بيايد خداوکيلي اين سوال من را جواب دهد. آن افرادي که اين بيانيه را در فدراسيون فوتبال صادر کردند آيا درست گفته‌اند. چرا اين مسائل مسئله انضباطي در رابطه با آن تصميم نمي‌گيرد. آيا اين حق است.

دايي تاکيد کرد:‌ مشکل ما اين است که تريبون را در دست خودشان مي‌گيرند و راحت پشت صندلي درباره من نوعي که 20 سال در اين فوتبال زحمت کشيده‌ام اظهار نظر مي‌کند اما وقتي که من در تلويزيون مي‌خواهم از حقم دفاع کنم آن وقت بد مي‌شوم. مگر بيانيه‌هاي آقايان را برنامه‌هاي نود و برنامه‌هاي ديگر پخش نکردند. مگر تمام رسانه‌ها اين دروغ بزرگ را ننوشتند. پس من حق دارم از رسانه ملي که باعث شده من بزرگ شوم و طرف حسابش مردم ايران هستند استفاده لازم را کنم.
اين مربي اظهار داشت: من از رسانه ملي استفاده شخصي نکرده‌ام و فقط آمده‌ام حرف‌هايي بزنم که مردم بايد آن را بدانند. همين رسانه ملي من را به دنيا شناساند. آمدم از حق و حقوق خودم دفاع کنم. کسي هستم که مردم من را دوست دارند. نمي‌خواهم از خودم تعريف کنم. شما دوست داريد من حرف نزنم و فقط حرف‌هاي شما را بشنوم. در مواردي که دارد به من ظلم مي‌شود نبايد از حقم دفاع کنم؟ به شما مي‌گويم تا الان شما ديده‌ايد بيانيه‌اي صادر کنم اما فدراسيون فوتبال راجع به من بيانيه مي‌دهد و هزار حرف و حديث مي‌بافد و من را محکوم مي‌کند. من هم در دادگاه که نمي‌توانم حقانيت خودم را ثابت کنم. دوست دارم آرامش بر مسائل حکمفرما شود.

به گزارش فارس دايي در ادامه خاطرنشان کرد: در برنامه نود ديديد با مدارکي که داشتم حرف‌هايم را زدم. هفته ديگر آقاي تاج آمد در مورد يک مسئله ديگر حرف بزند اما تمام حرف‌هاي من را تائيد و اعلام کرد که من با فدراسيون فوتبال به توافق رسيده بودم. فيلم اين برنامه هم هست. کميته استيناف در فدراسيون تشکيل مي‌شود و من را محکوم مي‌کند که شما توافق نکرده بوديد در حالي که آقاي تاج نائب رئيس فدراسيون و رئيس کميته تيم‌هاي ملي حرف من را تائيد مي‌کند. پس شما بايد بدانيد حرف من حق است اما متاسفانه چون حرف حق زدم و بين مردم خريدار داشته و بين آقايان هيچ خريداري نداشته باعث شده آقايان ناراحت شوند.
دايي ادامه داد: حالا آقايان مي‌خواهند به هر طريقي که شده ما را زير سوال ببرند. آمده‌اند و 4 تا کلمه حقوقي را توي تلويزيون اعلام کرده‌اند و سعي مي‌کنند با ادبيات خوب کسي را محکوم کنند. مردم من را مي شناسد و آقايان را هم مي‌شناسند. تمام مردم اين را مي‌دانند من چه کارهايي کرده‌ام اما متاسفانه آقاي شريفي به نظرم حافظه‌اش ضعيف است يا از فوتبال اطلاعات قوي ندارد.

وي گفت: موقعي که علي دايي زير بخيه رفته به خاطر بازي‌هاي ملي بوده است. از شما سوال مي‌کنم در بازي‌هاي ملي چقدر پول مي‌دادند و يا اصلا پول مي‌دادند يا خير . من 9 ساعت در اتاق عمل بودم به خاطر عشقم، خودم و جمهوري اسلامي ايران و به خاطر مملکتم جنگيدم. من به شما بگويم هيچ وقت سر بازي‌هاي ملي پول نگرفتيم. اصلا آقاي شريفي يادش رفته که چه خبر است. خدا به هر کس به خاطر توانايي‌اش استعدادي داده که بايد به بهترين نحو از آن استفاده کند. من فوتباليست شدم خدا چون مي‌خواست.
دايي تاکيد کرد: متاسفم براي کسي که الان در فدراسيون فوتبال حضور دارد و اطلاعات دقيقي ندارد، کسي که در فدراسيون کار مي‌کند و اطلاعات دقيقي ندارد، فردي که حقوق فدراسيون را مي‌گيرد و نمي‌داند چي به چي است.فردي که حقوق فوتبال را مي‌گيرد و مي‌گويد فوتباليست‌ها مبالغ کلان مي‌گيرند. مطمئن باشيد من که زحمت مي‌کشم اندازه زحمتم درآمد دارم اما آقايان اين را يادشان نرود که چگونه به فدراسيون فوتبال آمدند و از اين فدراسيون حقوق مي‌گيرند.

سرمربي پيشين تيم ملي يادآور شد: هرگز نبايد اين موضوع را فراموش کرد که 350 هزار شهيد را در جبهه‌هاي جنگ داديم. همه رفتند به خاطر سرافرازي اين مملکت. ما هم چند درجه پايين‌تر از اين عزيزان به خاطر مملکت‌مان هر چه در توان داشتيم انجام داديم و اگر حق‌مان بوده به چيزي رسيده‌ايم. هيچ وقت هم سر مردم منتي نمي‌گذارم و تا آخر عمر افتخار مي‌کنم که لباس تيم ملي کشورم را بر تن خودم ديده‌ام اما کساني که مسائلي را عنوان مي‌کنند متاسفانه از خيلي چيزها خبر ندارند و يا خودشان را به بيراهه مي‌زنند. نمي‌دانند امثال من که در تيم ملي بازي کرده‌ايم منافع مالي نداشته‌ايم. شماييد که از بيرون فوتبال آمده‌ايد و داخل فوتبال استفاده‌هاي خوبي مي‌بريد. امثال من از آن اول در اين فوتبال بوده‌ايم. حالا به هر بهانه‌اي در باشگاه و در تيم ملي. امثال من با درد اين فوتبال آشنا هستيم نه شما آقايان که سعي مي‌کنيد به اهداف خود در فوتبال برسيد.

دايي همچنين در جواب سؤالي که امروز 8 دي مصادف با اتفاقات بازي با تراکتورسازي تبريز در فصل گذشته است گفت: اصلا من کاري به تبريز و اتفاقات آن ندارم. من هميشه اين را مي‌گويم اگر يک سياستي در فوتبال دنبال مي‌کنيم بايد براي همه يکي باشد. اگر مي‌خواهيم عدل و داد را رعايت کنيم عدالت را طوري نشان دهيم که همه ببينند اما اينجا متاسفانه سياست يک بام و دو هوا است.
وي گفت: حسين بادامکي پايش را از زمين بيرون نگذاشته تصميم مي‌گيرند محروم شود اما بازيکن ديگر در يک بازي بازيکن ما را با لگد مي‌زند اما مالي جريمه مي‌شود. يا يک بازيکن ديگر مي‌پرد و با مشت به صورت بازيکن من مي‌زند در بازي مقابل تراکتورسازي اصلا راجع به اين موضوع حرفي نمي‌زنند. همه چيز مشخص است. با همين چيزها ما از اول زاده شديم و مي‌دانيم که بايد در اين فوتبال و در اين دنيا با اين مسائل جنگيد اما دوست دارم دعوا هم مي‌کنند مردانه باشد.

دايي در خصوص ديدار وحيد هاشميان با حبيب کاشاني گفت: وحيد هاشميان روز گذشته به باشگاه پرسپوليس رفت و ميهمان باشگاه بود. من هميشه گفته‌ام هاشميان يکي از بزرگترين بازيکنان مملکت ما است و در اروپا و آلمان نماينده شايسته‌اي براي فوتبال ما بود. حق زيادي به گردن فوتبال ما دارد. مطمئن باشيد اگر قرار باشد مذاکره‌اي انجام شود من پيشنهاد مي‌دهم و رئيس باشگاه حتما اين کار را خواهد کرد.
دايي در پايان خطاب به خبرنگاران گفت:‌با تمام اين حرف‌ها اگر من بخيه‌اي خوردم براي تيم ملي و عشق به وطن بوده است و منتي بر سر کسي ندارم در ضمن آن موقع از اين پول‌ها نبود که آقايان بخواهند ما را متهم کنند چون همه علي دايي را مي‌شناسند.

پاسخ كميته انضباطي به اظهارات دايي

پس از اظهارات علي دايي عليه مجتبي شريفي رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اعضاي اين کميته پس از بازخواني گفته‌هاي سرمربي پرسپوليس نکاتي را براي روشن شدن اذهان اهالي فوتبال و به ويژه مردم اعلام کردند.

پاسخ کميته انضباطي به دايي که در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته به شرح زير است:

* دايي آغازکننده بحث بود
اصولا کميته انضباطي سعي در عدم پاسخگويي به موارد اينچنيني دارد اما آغازکننده بحث در برنامه شبکه 4 تلويزيون علي دايي بود. کميته انضباطي در سخن گفتن از اهالي فوتبال و بويژه اسطوره بزرگي مانند علي دايي کاملا پرهيز دارد اما دايي منصفانه نگاه ‌کند که در برنامه شبکه 4 او بدون هماهنگي قبلي ميهمان تلفني شد و مطالبي را طرح فرمودند مبني بر اينکه من با بخيه‌هاي فراوان و صدمات گوناگون از صحبت در مورد فوتبال محروم هستم اما شريفي بدون سابقه فوتبالي حق صحبت دارد. ايشان بايد بداند که کميته انضباطي قصد پاسخگويي به او را نداشت اما او آغازکننده بحث بود.

* رئيس کميته انضباطي کم حافظه نيست
احترام اسطوره‌اي مانند علي دايي بر همگان واجب است اما نبايد احترام، مانع رسيدگي به تخلف شود همانطور که تخلفات اجتماعي افراد محترم را نيز مي‌توان مورد رسيدگي قرار داد. بنابراين رئيس کميته انضباطي کم حافظه نيست و خدمات ايشان را فراموش نمي‌کند اما هرگز خدمات گذشته نمي‌تواند عامل معاف شدن از تنبيه در ازاي تخلفات آينده باشد. بنابراين خدمات محفوظ اما تنبيه نيز سر جايش است.

* اهانت دايي به ديگران نيز قابل پيگيري است
نکته ديگر اينکه در خصوص بيانيه مورد نظر علي دايي اصولا در برنامه شبکه 4 ايشان فرمودند اگر به کسي اهانت شده و فردي مورد اهانت قرار گرفته محاکم قضايي بايد آنرا پيگيري کند. آقاي دايي قبول دارند که اگر قرار است به اهانت ديگران عليه ايشان رسيدگي شود اهانت ايشان به ديگران نيز در کميته انضباطي قابل پيگيري است. اگر قرار است اهانت عليه داور و رئيس فدراسيون در حيطه وظايف کميته انضباطي نباشد چرا رسيدگي به اهانت ديگران به علي دايي در صلاحيت کميته انضباطي تلقي مي‌شود؟ ايشان که فرموده‌اند کميته انضباطي حق رسيدگي به اهانت را ندارد چرا در شبکه 4 به اينکه چرا کميته انضباطي به اهانت هواداران تراکتورسازي عليه ايشان رسيدگي نکرده معترض بودند؟ مگر يک بام و دو هوا مي‌شود؟ اگر رسيدگي به اهانت ديگران در صلاحيت ما نيست چرا بايد به اهانت هواداران تيم تراکتورسازي به ايشان رسيدگي کنيم؟ به ادعاي ايشان ما فاقد صلاحيت اين امر هستيم اما همانطور ما بايد به اهانت ديگران عليه دايي رسيدگي کنيم بايد بتوانيم به اهانت ايشان عليه ديگران رسيدگي کنيم. مگر مي‌شود ما صلاحيت رسيدگي به اهانت ديگران به علي دايي را نداشته باشيم؟

* حضور در تيم ملي پل ارتباطي براي رفتن به تيم‌هاي خارجي است
کميته انضباطي خدمات ايشان در تيم ملي را به ياد دارند اما فردي که در فوتبال فعاليت مي‌کند اولا در ازاي راه يافتن به تيم ملي ارزش افزوده و مضاعف را پيدا مي‌کند و گذشته از اين که اين حضور در سقف قرارداد مالي‌اش تأثير مي‌گذارد پل ارتباطي براي حضور در تيم‌هاي خارجي هم مي‌شود و بخشي از تکاليف مربوط به حوزه فعاليت اين فرد نيز تلقي مي‌شود. بنابراين با تاکيد بر حافظه تاريخي بر اين امر اصرار داريم که در ازاي ارزش افزوده و مزيت کسب شده بايد به تکليف فردي در مقابل تيم ملي عمل شود و از اين رو نبايد منتي بر ديگران گذاشت.

* مربيان نبايد در مسائل حقوقي اظهارنظر کنند
در متن مصاحبه رئيس کميته انضباطي آمده است مربيان و علي دايي نبايد در حوزه مسائل حقوقي اظهارنظر کنند مگر بيان اينکه ديدگاه کميته انضباطي و استيناف نادرست است آن هم در رسانه عمومي با توجه به عدم تخصص علي دايي در امور حقوقي فاقد اعتبار است اما اگر ايشان چنين حقي براي خود قائل است بنابراين اکثريت مردم مي‌توانند در فوتبال که يک ورزش مورد توجه عموم است اظهارنظر کنند.

* از خلاف واقع بودن بيانيه فدراسيون بي‌اطلاع بوديم
اگر علي دايي معتقد است در بيانيه فدراسيون فوتبال مطلبي خلاف واقع بيان شده بايد آن را با ذکر دليل و طرح شکايت مطرح مي‌کرد. ما از متن خلاف واقع بيانيه فدراسيون خبر نداشته و نداريم. طبق رويه حقوقي قضايي مدعي بايد براي اثبات ادعاي خود دليل بياورد و در کنار اقامه دليل مبادرت به طرح شکايت کند که در مورد اين بيانيه چنين امري از سوي علي دايي انجام نشده است.

* رسيدگي به اهانت به هواداران به تشخيص کميته انضباطي است
دايي در شبکه 4 تلويزيون گفت‌ چرا به اهانت هواداران تراکتورسازي عليه او رسيدگي نشده است. اين موضوع يعني اهانت هواداران به يک فرد، با توجه به زمينه‌ها و سوابق موجود و مرتبط با اين حوزه و تشخيص کميته انضباطي بستگي دارد و بيان آن در يک برنامه زنده تلويزيوني مي‌تواند منشأ التهاب و تنش در بين هواداران آن تيم شود.

نقدی بر شعار تیم ملی ایران در جام ملتهای آسیا - شازده پسرهای اختلاف برانگیز!!

تب جام ملتهای آسیا آرام آرام در حال بالا گرفتن است، تیمها آخرین بازیهای تدارکاتی خود را انجام می دهند و برای تماشای بازی افتتاحیه در هفتم ژانویه بین قطر و ازبکستان آماده می شوند. در هیمن راستا سه شنبه صبح اتوبوس های 16 تیم شرکت کننده در این بازیها در حالی که طرحی از پرچم آن کشور و شعار تیم را بر روی خود منقش داشت پرده برداری شدند.
این اتوبوسها که ظرفیت حمل 45 سرنشین را دارند برای منتقل کردن بازیکنان و کادر فنی از هتل به زمین مسابقه و جلسات تمرینی مورد استفاده قرار خواهند گرفت. آلکس سوسای دبیر کل کنفدراسیون آسیا در این مورد گفت "این اولین بار است که پرچم هر کشوربرای طراحی اتوبوسها و شعار هر تیم در جام ملتهای آسیا مورد استفاده قرار می گیرند و من مطمئن هستم که بازیکنان برای دیدن این طرح خلاقانه لحظه شماری می کنند".
شعارهای تیمهای مختلف با الهام گرفتن از ایده های متنوعی طرح شده اند، مثلا استرالیا و ژاپن شعارهای "مثل تندر آمده ایم" و "سامورایی آبی بر بام آسیا" را که نشان از میل به پیروزی تیمشان را نشان می دهد برای خود برگزیده اند، چین شعار" اژدهای خیزان" را با الهام از سمبلهای محلی و عربستان لقب این تیم "شاهینهای سبز" را به عنوان شعار انتخاب کرده اند.
در این میان شعار "شاهزاده های پارسی" که برای تیم ایران انتخاب شده است از دو جهت تامل برانگیز به نظر می آید. اول اینکه بنا به اظهارات مقامات AFC این شعارها باید از طرف هواداران تیمها انتخاب می شدند که احتمالا فدراسیون فوتبال ایران در این مورد از هواداران تیم ملی نظرخواهی نکرده است گرچه از چند ماه پیش سایت ای اف سی از علاقه مندان فوتبال همه کشورها دعوت به اعلان نظر کرده بود.
نکته دوم به انتخاب لقب پارسی برای تیم ملی ایران باز می گردد، لقبی که با لحاظ نمودن ایران به عنوان کشوری چند قومیتی چندان بیانگر اقوام مختلف به عنوان شهروندان ایرانی و طرفداران تیم ملی ایران نیست. به نظر می رسد انتخاب القاب این چنینی می تواند موجب ایجاد حساسیتهای بیجا در مورد تیمی شود که تمام ایرانیان به آن افتخار می کنند و شاید استفاده از لقب ایرانی به جای پارسی می توانست بهتر از شعار کنونی، تیمی را توصیف کند که هواداران بیشماری از سراسر ایران که لزوما پارسی نیستند انتظار بردش را دارند.

واعظ اشتیانی : اصلا فتح الله زاده را به رسمیت نمیشناسم / ایشان بعنوان هدیه پاتختی 5 میلیارد بدهی به جا گذاشت / اگر عشق پست و مقام داشتم رئیس سازمان تربیت بدنی می شدم

وقتی واعظ اشتیانی مدیر عامل منضبط وخاص ابی پوشان پایتخت بر سر مسائل مالی با علی سعید لو ریاست سازمان ورزش ایران به چالش کشیده شدند عطای کار را به اتفاق هیئت مدیره باشگاه استقلال به لقایش بخشیدند ورفتند . تا به صورت سنتی مجددا علی فتح الله زاده سرپرستی باشگاه استقلال را بر عهده گیرد و انتظارات هواداران میلیونی تیم استقلال را جامه عمل بپوشاند
فتح الله زاده وقتی به طور نسبی وضعیت تیم استقلال را کمی تا اندازه ای بهبود بخشید وارد جدال کلامی با واعظ اشتیانی مدیر عامل مستعفی سابق باشگاه شد
بحثهاو نطقهای منفی دو مدیر عامل هم تا کنون فروکش نکرده و هر کدام به نوعی در مطبوعات - سایتها- و خبرگزاریها برجک اقتدار و قدرت یکدیگر را مورد حمله و هجمه قرار میدهند .
هنگامیکه عادل فردوسی پور در برنامه پر مخاطبش طی تماس تلفنی با طرح سوالی از علی فتح الله زاده مبنی بر اینکه چرا تیمتان در سه بازی فقط یک امتیاز را کسب نموده است ؟ دکتر فتح الله زاده در پاسخ گفت : ما در بیست بازی سه باخت داشتیم و این بر میگردد به ابتدای فصل که کار تیم را دیر شروع کردیم وبدنسازی درسی را بچه ها انجام نداند در طول بیست هفته 24 مرتبه بازیکنانمان با مصدومیتهای جدی روبه رو شدند . از همه مهمتر " اینکه جو استقلال را بعضی از دوستان برهم میزنند "
سایت گل بخاطر اظهارات در همین باره  با امیر رضا واعظ اشتیانی گفتگویی را انجام ترتیب داد که خواندن ان خالی از لطف نیست

اگر جاه طلب بودم می ماندم
واعظ مدیر عامل استقلال گفت : من اصلا و ابدا به اظهارات بی پایه و اساس این اقایان توجهی نمی کنم کسی را نیز با توهمات و با بی تربیتی محکوم نمیکنم . من نه عقده گشایی ریاست ونه جاه طلبی عنوانها را داشتم ...وظیفه ای در استقلال به ما محول شد  و ما نیز به نحو احسن  و در حد توانایی انرا به سر منزل مقصد رساندیم.
واعظ می گوید : ما در تمامی موضوعات و مسائل با کارشناسی در پی حل مسائل  بودیم و غیر از مسائل کارشناسانه نمیتوانستم چیزی را تحمل کنم و اگر چنین بود دائما می بایستی سرم را بخاطر تایید بقیه  پایین میگرفتم .

مسولان بر توانایی هایم اعتقاد دارند
مدیر عامل سابق استقلال در ادامه به سایت گل  گفت : بدون اغراق باید عرض کنم در ابتدای دولت دهم و ریاست جمهوری دکتر احمدی نژاد دو پست مهم یکی وزارت صنایع و معادن و همینطور سازمان تربیت بدنی را به بنده پیشنهاد دادند که خودم نپذیرفتم پس اقایان مدعی ریاست بدانند که مدیران و مسئولان محترم رده بالای مملکت بر توانییها واعتقادات ما صحه گذاشتند .من مثل این مدیران برای ریاست وصدارت به هر ریسمانی چنگ نمی زنم .

ورزش ارزانی کسانی که برای نان واب خودشان می دوند
واعظ اشتیانی در بخشی از گفته هایش اظهار داشت : مدیر عاملی استقلال و کلا ورزش را سه طلاقه کردم . ورزش ارزانی کسانی که از ان به عنوان ابزاری برای رسیدن به نان و نوایی استفاده  می کنند.

بدهکاری 5 میلیاردی را پرداخت کردم
مدبرعامل سابق استقلال به سایت گل گفت : وقتی مدیریت باشگاه استقلال را بر عهده گرفتم کوهی از مشکلات پیش رویمان قرا داشت که مهمترین ان پرداخت بدهی 5 میلیارد تومانی اقایان بود که به شکل هدیه پاتختی انرا برای ما به ارمغان اورده بودند !انوقت با اشتباهات غلط به مردم میخواهند وجهه ما را خراب کنند . اصلا فکر میکنندتمامی پولها را ما برای خودمان خرج کرده ایم و بازیکنان مفت ومجانی برای تیم بازی می کردند.
واعظ در پایان به گل  می گوید : برای موفقیت بازیکنان و تیم استقلال دعا میکنم و توجهی به سخنان فتح الله زاده هم ندارم واصلا وی را به رسمیت نمی شناسم.

کعبی: تا روزی که قطبی هست بازیهای تیم ملی را نمی بینم/ لیورپول هم مانند استیل آذین بحران زده است!!

با ورود کاروان ایران به قطر بسیاری به دنبال حسین کعبی، بازیکن ریزنقش تیم ملی می گشتند اما او یکی از غایبان تیم ملی در این تورنمنت مهم است.
*این روزها اخبار و بازی های تدارکاتی تیم ملی را پیگیری می کنی؟
 -من قسم خورده ام تا روزی که افشین قطبی سرمربی تیم ملی است دیگر بازی های تیم ملی کشورم را نگاه نکنم. البته از ته دل دوست دارم تیم ملی در جام ملت های آسیا موفق شود. ولی آنقدر خاطره بد از تیم ملی با افشین قطبی دارم که اصلا دلم نمی خواهد به این تیم ملی فکر کنم.شب گذشته هم بخاطر قطبی بازی تیم ملی و تیم قطر را ندیدم. تصمیمات و رفتارهای قطبی کاملا بر روی روحیات من تاثیر منفی گذاشته است.
*دوست داشتید این روزها کنار تیم ملی باشید؟ -اگر قطبی نبود قطعا دوست داشتم کنار دوستان خوب خود در اردوی تیم ملی باشم. باز هم می گویم اگر قطبی سرمربی تیم ملی نبود به قطر سفر می کردم و به ملی پوشان روحیه می دادم. حسین کعبی عاشقانه تیم ملی کشورش را دوست دارد و حاضر است هر کاری برای تیم کشورش انجام دهد. خدمت کردن به تیم ملی برایم افتخار است ولی حیف که قطبی با تیم ملی است و من نمی توانم به دوحه سفر کنم.
*با شناختی که از فوتبال آسیا بخصوص تیم های عربی دارید فکر می کنید تیم ملی در جام ملت های آسیا نتیجه بگیرد؟
 -دیدار تیم های عراق و عربستان را بطور مستقیم شب گذشته تماشا کردم. تیم عربستان میزبان بود ولی تیم عراق فوتبال چشمگیری را انجام داد و بازی را به سود خود تمام کرد. اگر بازیکنان عراقی بدشانس نبودند تیم میهمان می توانست با چند گل حریف خود را شکست دهد. به نظر من عربستان خوش شانس بود که با یک گل نتیجه را واگذار کرد.کار تیم ملی در گروه خود در مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا خیلی دشوار است. بخصوص اینکه تیم های عربی با تیم ملی ایران در رقابت تنگاتنگی هستند و همیشه برای فوتبال ایران کرکری می خوانند. تیم های عربی همیشه برابر تیم ملی ایران بازی خوبی انجام داده اند و تصور می کنم که کار تیم ملی در قطر خیلی سخت باشد.
*منظورتان این است که شانس صعود تیم ملی از گروه خود کم است؟
-روزگاری تیم ملی ایران با هر حریفی در آسیا بازی می کرد چشم بسته برنده می شد.حالا چندین سال است که اوضاع عوض شده و تیم های گمنام برابر تیم های مطرح آسیا یقه گیری می کنند. در حال حاضر تیم های هند و نپال هم به سادگی نتیجه را واگذار نمی کنند. امیدارم تیم ملی از گروه خود صعود کند ولی کارمان در مرحله مقدماتی خیلی دشوار است، از مردم عزیزمان می خواهم که برای این تیم ملی دعا کنند و رسانه ها نیز حامی تیم ملی باشند.
*از تیم فوتبال استیل آذین چه خبر؟
-خوشبختانه شرایط تیم ما خیلی خوب است و بازیکنان با انگیزه بالا تمرین می کنند. ظاهرا قسمت نیست تیم ما از بدشانسی ها رهایی یابد. متاسفانه اتفاقات بازی ها به ضرر تیم استیل آذین در لیگ برتر رقم می خورد. فکر کنم شرایط تیم در اردوی ترکیه تغییر کند و استیل آذین به جایگاه فصل گذشته خود برگردد.
 *استیل آذین در لیگ برتر ماندگار است؟ -برخلاف خیلی ها که تصور می کنند استیل آذین در پایان فصل جاری سقوط خواهد کرد باید بگویم که آقایان خیالتان آسوده باشد که تیم ما سقوط نمی کند، تیم لیورپول هم در بحران بسر می برد و فوتبال ورزش پرفراز و نشیبی است.استیل آذین در لیگ برتر می ماند.

۱۳۸۹ دی ۸, چهارشنبه

فوتبال دنیا در سال 2010 به روایت آمار و ارقام؛ 8810 روز مربیگری فرگوسن در منچستریونایتد/ 7 سال بدون باخت مورینیو

سايت فدراسيون بين المللي فوتبال ( فيفا ) در آستانه آغاز سال 2011 ، به رويدادهاي فوتبالي سال 2010 نگاهي آماري انداخته است . به گزارش سايت فيفا ، سال 2010 بسياري از رکوردها را در دنياي فوتبال جابه جا کرد و اين سال براي برخي تيم ها ، بازيکنان و مربيان افتخارآميز بود و در عين حال برخي از تيم ها و بازيکنان را در مسير سراشيبي قرار داد.
8810
 با احتساب روزهاي سال 2010 ، 8810 روز از نشستن الکس فرگوسن روي صندلي مربي گري منچستريونايتد تا 19 دسامبر 2010 مي گذرد . مربي 68 ساله شياطين سرخ در طول اين روزها بيش از 2000 مسابقه را هدايت کرده و همراه با تيمش فاتح 36 عنوان قهرماني شده است.
1283
 تا روزهاي پاياني سال 2010 ، '' رائول '' و '' گوتي '' دو بازيکن برجسته رئال مادريد روی هم رفته 1283  بازی برای این تیم انجام دادند ، 400 گل زدند و 31 عنوان قهرماني کسب کردند  و در ماه می پس  در مجموع پس از 43 سال حضور در این تیم رئال را ترک کردند.گوتي يک چهارم قرن را با رئال مادريد سپري کرد. او در سال 1985 عضو تيم جوانان رئال مادريد شد . رائول نيز در طول سال هايي که در اين تيم بود 323 گل به ثمر رساند و در 741 مسابقه حضور يافت که بيش از هر فوتباليست اسپانيايي است.
300
'' مارتين پالرمو'' بازيکن 37 ساله بوکاجونيورز با زدن 300 گل تا اوايل دسامبر رکورد دار است. پالرمو امسال را با موفقيت سپري کرد و مسن ترين بازيکن آرژانتيني بود که توانست در جام جهاني گل بزند. او امسال همچنين بهترين گلزن تاريخ تيم بوکاجونيورز بود و رکورد 72  ساله '' روبرتو چيرو'' را شکست.
99
 بارسلونا با کسب 99 امتياز از مجموع 114 امتياز ممکن، توانست صاحب بيستمين عنوان قهرماني شود. تيم پپ گوارديولا در نیوکمپ از هیچ حریفی گل اول را نخورد و در 50 درصد از مسابقات خود ، سه گل و يا بيشتر به ثمر رساند و فقط با 24 گل خورده  رکورد بهترين خط دفاعي خود را از  فصل 74- 1973 ثبت کرد. بارسا اولین تیمی شد که تا قبل از کریسمس در یک فصل لالیگا 43 امتیاز گرفت.
58

58 گل در 54  بازی بارسلونا در سال 2010 را '' ليونل مسي'' به ثمر رساند. اين آرژانتيني ريز اندام که فصل گذشته کفش طلايي اروپا را گرفت سالي درخشان در تيم ملي آرژانتين و باشگاه بارسلونا سپري کرد. مسی در فصلی که گذشت علاوه بر 42 گل در لالیگا، 15 پاس گل داد و با 166 دریبل رکورد جالبی در لالیگا بر جای گذاشت.
19
قهرمان جام ملتهای آفریقا 19 بازی متوالی بدون باخت را پشت سر گذاشت تا به مقام قهرمانی آفریقا در ماه ژانویه رسید.
14
 14 گل '' ميروسلاو کلوزه'' در مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي او را به همراه هموطن خود '' گرد مولر'' در رده دوم گلزنان تاريخ جام جهاني قرار داد. مقام اول همچنان در اختيار رونالدو است.
10
10 گل بی پاسخ آیندهوون مقابل فاینورد در ماه اکتبر، سنگین ترین شکست تاریخ را برای این باشگاه 102 ساله رقم زد. قهرمان سابق اروپا و یکی از 3 تیم بزرگ هلند، 8 گل را در نیمه دوم خورد تا بدترین نتیجه قبلی آنها یعنی 8-2 مقابل آژاکس در سپتامبر 1983 پاک شود.
8
اسپانیا هشتمین کشوری بود که با قهرمانی در جام جهانی در ماه جولای به باشگاه قهرمانان جام جهانی پیوست. اسپانیا اولین تیم قهرمانی بود که بازی افتتاحیه اش را باخت و اولین تیم اروپایی شد که در خارج از قاره اروپا قهرمان جهان شد.
7
هفت سال و 10 ماه از باخت خانگي تیم های خوزه مورينيو در لیگ مي گذرد. آخرین باخت خانگی مورینیو در فوريه 2002 بود که تيم پورتو با نتيجه سه بر دو از بيرامار شکست خورد. مورينيو پس از پورتو ، هدايت تيم هاي چلسي، اينترميلان را به عهده گرفت و همراه با آنها به مقام قهرماني رسيد. او اکنون در رئال مادريد روزهاي خوبي را سپري مي کند.
6
6 باشگاه اروپایی اکنون فاتح سه عنوان قهرماني فوتبال در يک سال هستند ؛ جام قهرماني و جام حذفي کشور خود و نيز ليگ قهرمانان اروپا. اينترميلان ششمين تيمي است که فاتح هر سه عنوان قهرماني در سال 2010 شده است. پيش از اين ''سلتيک'' در سال 1967 ، '' آژاکس'' در 1972 ، '' آيندهوون'' در 1988 ، '' منچستريونايتد'' در 1999 و ''بارسلونا'' در 2009 چنين مقامي را کسب کرده بودند.
4
ساموئل اتوئو چهارمین بار به عنوان بازیکن سال قاره آفریقا برگزیده شد. اتوئو که با اینتر فصل رویایی را پشت سر گذاشت، اکنون بالاتر از عابدی پله و ژرژ وه آ  که 3 بار این جایزه را بدست آورده اند، رکوردار جایزه توپ طلا در قاره آفریقاست.
3
فقط 3 بازیکن گل های اسپانیا را در جام جهانی زدند: داوید ویا، کارلوس پویول و آندرس اینیستا. قبل از این در هر تیم قهرمان جام جهانی حداقل 4 بازیکن مختلف گلزنی کرده بودند. اسپانیا فقط 8 گل زد که کمترین تعداد گل یک تیم قهرمان جام جهانی در طول تاریخ است.
1
 فقط یک تیم جام جهانی 2010 را بدون باخت ترک کرد: نیوزیلند! هلند در مرحله مقدماتی و نهایی جام جهانی 14 بازی بدون باخت را پشت سر گذاشتند تا در نهایت در فینال مغلوب اسپانیا شدند.
صفر
 تيم ''روزنبورگ'' در سال 2010 بدون شکست در 30 ديدار بوده است، از اين رو نخستين تيم در ليگ حرفه اي نروژ است که در طول رقابت هاي يک فصل بدون باخت بوده است. در طول دو سال گذشته تیم تروندهایم در 60 بازی فقط یک باخت داشته است.

انتقال سامره به پاس غير قانوني است؟

باشگاه پاس چند روز پيش و براي برطرف كردن ضعف گلزني خود علي سامره را به خدمت گرفت اما به نظر مي رسد اين انتقال غيرقانوني است و باشگاه پاس نمي تواند سامره را در اين مقطع زماني به خدمت بگيرد.
طبق قانون هر بازيكني كه در ليگ گذشته حتي يك ثانيه هم بازي كرده باشد سهميه ليگ برتري به حساب مي آيد. بر همين اساس سامره هم بازيكني ليگ برتري است كه فقط مي توانست در فصل نقل و انتقالات نيم فصل به عضويت پاس در بيايد.
حلال و با توجه به عقد قرارداد سامره با پاس و در حالي كه زمان نقل و انتقالات مدتهاست به پايان رسيده بايد گفت اين انتقال به نظر غيرقانوني است و سامره نمي تواند در مقطع فعلي با تيمي ليگ برتري قرارداد امضا كند.

بیانیه باشگاه ذوب آهن: از شکایت به فیفا منصرف شدیم

مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در مورد اظهار نظرهایی که به نقل از وی در برخی رسانه‌ها منتشر شده است، بیانیه‌ای صادر کرد.
در بیانیه اصغر دلیلی آمده است:« لازم است به اطلاع برسانم با توجه به اعتراض  به رای صادره، صیانت از حیثیت ورزش کشورمان را در  راس اولویت‌‎های اساسی باشگاه فرهنگی - ورزشی ذوب آهن دانسته و با ارجاع این موضوع به مراجع بین المللی موافق نبوده‌ام و پیگیری و اعتراض به رای صادره را از طریق فدراسیون فوتبال و مراجع ذیربط و ذیصلاح کشور عزیزمان ایران دنبال خواهم کرد. رجا واثق دارم که جهت حفظ وجاهت و اقتدار لیگ حرفه ای کشور تصمیم قانونی و عادلانه در این خصوص اتخاذ گردد.»


احضار مدیران فولاد و سپاهان به کمیته انضباطی به دلیل بیانیه نویسی!

مديران عامل دو باشگاه سپاهان اصفهان و فولاد خوزستان به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال احضار شدند. دو باشگاه سپاهان و فولاد خوزستان پس از ديدار دو تيم در هفته بيستم ليگ برتر فوتبال عليه يكديگر موضع‌گيري‌هاي متعددي انجام دادند و سايت‌‌هاي دو باشگاه بيانيه‌هايي عليه يكديگر منتشر كردند.
كميته انضباطي در اين باره اعلام كرد: بهتر است مديران باشگاه مراقب اظهارنظرهاي خود باشند و همچنين نظارت بيشتري بر روي زيرمجموعه خود داشته باشند. دو باشگاه فولاد و سپاهان بيانيه‌اي را منتشر كرده‌اند كه با روح ورزش سازگاري نداشت. بنابراين 12 دي سيف الله دهكردي و محمدرضا ساكت مديران عامل فولاد و سپاهان بايد در كميته انضباطي حاضر شوند و توضيحات خود را در اين باره ارائه دهند.

یک جلسه محرومیت و 5 میلیون جریمه نقدی برای ابراهیم توره

کمیته انضباطی از جریمه نقدی و محرومیت بازیکن تیم سپاهان اصفهان خبر داد. به دلیل رفتار غیر ورزشی ابراهیم توره بازیکن سپاهان اصفهان در دیدار با فولاد خوزستان ،وی  به یک جلسه محرومیت  از همراهی تیم مربوطه و پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

كفاشيان: برخورد تندي با ذوب آهن مي كنيم

رييس فدراسيون فوتبال کشورمان گفت:‌ با توجه به شکايت باشگاه ذوب آهن به فيفا با مدير عامل اين باشگاه برخورد تندي خواهيم کرد.

     ''علي کفاشيان''‌ روز چهارشنبه پس از پايان جلسه کميته فني فدراسيون فوتبال در جمع خبرنگاران با اعلام اين مطلب، تاکيد کرد:‌ همه بايد به تصميمات فدراسيون احترام بگذارند و شکايت ذوب آهن به فيفا بي احترامي به فدراسيون است.
 کفاشيان در مورد انتخابات کنفدراسيون فوتبال آسيا و شانس ايران براي کسب کرسي در آن گفت:‌ ما به موفقيت در اين انتخابات اميد زيادي داريم، زيرا ايران نقش مهمي در فوتبال آسيا دارد و حق ماست که در کنفدراسيون فوتبال آسيا پست هاي مهمي را داشته باشيم.
وي در مورد اعلام آمادگي ايران براي کمک به قطر براي برگزاري جام جهاني 2022 گفت: اگر فيفا براي برگزاري چند بازي اين مسابقات در خارج از قطر تصميم گيري کند ما از هم اکنون آمادگي خود را براي کمک به اين کشور اعلام کرده ايم.

گزارش روز :حکم احتمالی کمیته انضباطی در مورد کرار جاسم

سعیدستارزاده - تبریز

2010/12/29 10:40:00

سایت گل - امروز با گذشت 20روزازبازی دوتیم تراکتور سازی وپرسپولیس واتفاقات آن بازی قراربود کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای نهائی خود را در ارتباط با این بازیکن صادر کند .
با توجه به اهمیت این موضوع در میان هواداران پر شمار این تیم ولحظه شماری آنها از بابت چگونگی رای صادره مطلب زیر اشاره ای دارد به آنچه که در رابطه با این بازیکن تکنیکی ومحبوب تراکتوریها رخ داد:
به گزارش گل برخلاف جو سنگینی که روی این بازیکن عراقی بوجود آمد  واقعیت اینست که هیچ صحنه قابل استناد به اعمال رفتارخشن یا زننده از طرف کرارقبل از نشان دادن کارت قرمز نبوده است . اما  آنچه که ظاهر قضیه را کمی غیر متعارف نشان داد جلو گیری هم تیمی های کرار از اعتراض وی به کمک داور دوم بازی آقای حسین خانبان بود که کرار اعتقاد داشت که اظهارات نادرست وی خداداد افشاریان را وادار به نشان دادن کارت قرمزبه اوکرده، لذا جروبحث واعتراض شدید به خانبان تنها مورد این پرونده بوده است.
 البته در پایان بازی کراربه همراه یکی از اعضای کادر فنی تراکتور سازی طبق روال همه بازیکنان ومربیان که مشکلی با داوران در طول بازی پیدا می کنند و دراخر بازی با اظهار پشیمانی سعی می کنند دل داوران را بدست آورند وگزارش داور را تا حدودی کم رنگتر کنند  در جلوی در رختکن داوران حاضر واجازه ورود می خواهد  که از کمک داورمزبور عذرخواهی کند  ولی ناظر این دیدار آقای ابراهیم میرز ا بیگی ممانعت بعمل می آورد!
در هر حال کمیته انضباطی به تاریخ 5دیماه از این بازیکن دعوت کرده بود که در جلسه این کمیته حاضرشود ولی با توجه به دیدار های تدارکاتی تیم ملی عراق وملحق شدن جاسم کرار به اردوی این تیم این جلسه در روز یکشنبه هفته گذشته قبل از دیدارتراکتور وراه آهن در محل فدراسیون فوتبال برگزار وقاضی شریفی دفاعیات این بازیکن ومدیریت باشگاه راشنید وصدور رای را به امروز موکول کرد .
در این خصوص گفتنی است که با بازبینی فیلم های موجود وبررسی آن علاوه برمشاجره با کمک دوم ، تحریک تماشاگران عمده اتهامی است که می تواند به کرار وارد شود که البته  تراکتوریها هم به زعم خود دلایل قانع کننده نسبت به رفع این اتهام وهمچنین رد یا کاهش محرومیت این بازیکن ارائه داده اند، لذابا توجه به محرومیت 3 بازی وفاصله 40 روزه تا شروع دوباره چرخه لیگ می توان گفت که محرومیت این بازیکن احتمالا به نحوی به پایان خواهد رسید .

تاج: مدیرعامل باشگاه ذوب آهن باید سریعا عذرخواهی کند

نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: باشگاه ذوب آهن به خاطر اظهارات روز گذشته مدیرعاملش مبنی بر شکایت به فیفا باید سریعا عذرخواهی کند. مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال که پیش از آغاز نشست کمیته فنی صبح امروز تیم های ملی در جمع خبرنگاران سخن می گفت ضمن بیان مطلب فوق در پاسخ به سئوالی در خصوص شکایت ذوب آهن به فیفا گفت: مسئولین ذوب آهن باید سریعا عذرخواهی کنند.

وی افزود: مرجع رسیدگی به این اتفاق فیفا نیست و رای صادره در خصوص تکرار بازی ذوب آهن و مس کرمان درست و منطقی بوده است به همین دلیل و به خاطر اظهارات روز گذشته مسئولان باشگاه ذوب آهن آنها باید سریعا عذرخواهی کنند. نایب رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص صحبت های ابراهیم زاده سرمربی ذوب آهن که گفته است تکرار این بازی می تواند بدعت جدیدی را در فوتبال ایجاد کند اظهار داشت: این اشتباه داوری نبوده است در خیلی از مسابقات اشتباه داوری رخ می دهد اما زمانی که نقض قانون ایجاد می شود بازی باید تکرار شود. حساب نقض قانون را باید از اشتباهات داوری جدا دانست.

وی در پاسخ به این سئوال که شنیده می شود بحث شکایت به فیفا از سوی مسئولان ذوب آهن قطعی نبوده اما آنها این موضوع را در شرایط فعلی به صورت شفاهی اعلام کرده اند خاطر نشان کرد: امیدوارم چنین موضوعی صحت نداشته باشد اما تا همین جا هم باید آنها به خاطر اقدام اشتباهشان عذرخواهی کنند.
تاج در پایان در مورد اینکه فیفا بعد از تکرار مسابقه بحرین و ازبکستان داوران ژاپنی آن مسابقه را از لیست بین المللی خارج و برای همیشه محروم کرد، فدراسیون فوتبال در مورد اشتباه سعید بخشی زاده و داوود رفعتی چه برنامه ای دارد گفت: این موضوع در شرف بررسی است و ماموریت دوم فدراسیون رسیدگی به این موضوع است اما تا قطعی شدن نمی خواهیم آن را رسانه ای کنیم.