۱۳۸۹ دی ۲۲, چهارشنبه

نکاتی از یک برد روحیه بخش:جوگیری ممنوع!

قبل از همه چیز باید از معجزه پیروزی گفت، چیزی که باعث می شود همه دور یک تیم و یک پرچم جمع بشوند. چیزی که نظرات منفی را نسبت به تیم ملی غریب ایران تغییر داد. این برد 2 بر یک همان چیزی بود که می خواستیم برای آن که به جای همه شعارهای تفرقه برانگیز و همه مخالف خوانی ها و همه شعارهای منفی ای که بخشی از آن را در کامنت های سایت گل می دیدیم جای خود را به لبخند بدهد. حالا این تیم یک تیم دوست داشتنی است. تیمی که متعلق به همه ماست و با انرژی ما به پیش خواهد رفت.
ذوق زدگی!
در حالی که پیروزی ایران باعث شادی فوق العاده ای در بین مردم و البته مسولان شده و  حتی رییس فدراسیون فوتبال را وادار به ارسال یک پیام تبریک کرده است نباید از یاد ببریم که این اولین سه امتیاز در تورنمنتی بود که اگر بخواهیم در آن موفق شویم باید در حداقل 5 بازی دیگر آن نتیجه مناسب را کسب کنیم. چیزی که افشین قطبی از امروز باید به آن توجه کند این است که در جشن افراط نکند چرا که همیشه احساس خوشبختی زیاد مقدمه بدبختی است.

آندو، سرمشق همه بازیکنان ملی
آندرانیک تیموریان ، هافبک دفاعی تیم ملی بدون تردید بهترین بازیکن امروز بود. بازیکنی که با تمام وجود در خدمت تیم ملی نمایش درخشانی از خود نشان داد. آندو که پاس گل اول را به غلامرضا رضایی داد پیش از همه چیز باید بابت شخصیت و رفتار مناسبش مورد تشویق قرار بگیرد. وقتی شکل بازی فداکارانه و درگیرانه او را با بعضی دیگر از ستاره ها مقایسه می کنیم ارزش چهره هایی مثل او بیشتر به نظر می آید.
هوار، ستاره عراق
هوار ملا محمد بهترین بازیکن تیم ملی عراق بود که دور از انتظار ما مدافعان ایران را با تکنیک مناسبش چند باری آزار داد. نقطه اوج بازی او دریبل قشنگی بود که در نیمه دوم به نصرتی زد. حرکتی که البته حواس مدافع تیم ملی را جمع کرد تا او بیش از این سر به هوا نباشد. در تیم ملی عراق چهره هایی مثل علا عبدالزهرا، یونس محمود، عمادرضا و حتی نشاط اکرم چیز خاصی از خود نمایش ندادند گرچه به عنوان مدافع عنوان قهرمانی بسیار خطرناک نشان می دادند.
خلعتبری و آن یک پا ، دو پای تماشایی
 شاید جذاب ترین حرکت این بازی یک پا، دو پاهای سریع و فوق العاده محمدرضا خلعتبری در نیمه دوم بازی بود. کاری که در یک فضای کوچک در زیر فشار اتفاق افتاد. خلعتبری که تعویض او با مسعود شجاعی جان تازه ای به تیم ملی ایران داد با سرعت و تیزهوشی ذاتی اش از امیدهای اصلی ایران برای صعود و موفقیت در مراحل آینده است. چیزی که او از خود در این بازی نشان داد کمتر از یک بازیکن ذخیره دیده بودیم. شاید همین نمایش باعث شود خلعتبری در بازی بعد از ابتدا در زمین حاضر باشد.
پاداش مبعلی به قطبی
آن چه که ایمان مبعلی در این مسابقه از خود نشان داد پاداشی بود که مستقیم به جیب افشین قطبی واریز شد. قطبی در ماه های اخیر بارها بابت میدان دادن به مبعلی و دعوت از او مورد انتقاد قرار گرفت اما ایمان که هرگز در دوران طولانی ملی اش بازیکن ثابت تیم ملی ایران نبوده است در اولین تورنمنتی که به عنوان بازیکن ثابت به زمین آمد ماموریتش را به نحو احسن انجام داد. مبعلی از آن استعدادهایی است که هرگز به حق خود نرسیده و امیدواریم این تورنمنت محلی برای بازگشت دوباره این ستاره دوست داشتنی باشد.
غلام مثل حسن ساس
خونسردی عجیب غلامرضا رضایی بعد از گل به عراق ما را یاد حسن ساس ، ستاره فراموش نشدنی ترکیه انداخت که بعد از باز کردن دروازه برزیل هیچ حرکتی از خود نشان نداد. رضایی که یک بار دیگر از همان زاویه می توانست ایران را صاحب گل کند با ارزش ترین گل ملی خود را این طور جشن گرفت و البته به سایر بازیکنان یادآوری کرد که گلزنی مقابل عراق چیز بزرگی نیست.
نمایش غافلگیر کننده خط دفاعی
خط دفاعی ایران در این بازی بهتر از همیشه نشان داد. آنها با هوشیاری و بازی درگیرانه موفق شدند مهاجمان خطرناک تیم ملی عراق را متوقف کنند. عراق در تمام این مسابقه تنها دو بار صاحب موقعیت جدی شد که این به نسبت گذشته راندمان مناسبی است. با این حال مدافعان تیم ملی هنوز در بازیسازی و انتقال توپ به خط هافبک مشکل دارند.
خوشحالی مضاعف عقیلی
 اگر هادی عقیلی آن سانتر دقیقه 89 را به گل تبدیل می کرد روز خوبش را کامل کرده بود اما پرواز بلند او و ضربه محکمش به توپ از روی دروازه عراق بیرون رفت. عقیلی برای این برد انگیزه بسیاری داشت و نمایشش مقابل یونس محمود و درگیری مداومش با وی از دلایل مهم کم اثر شدن خط حمله خطرناک عراق بود. او در پایان بازی تنها کسی بود که با تلویزیون گفت و گو کرد و شادی اش را به زبان آورد.
کرار ، غایب بزرگ عراق
جاسم کرار، هافبک تیم تراکتورسازی حتی یک دقیقه هم مجال بازی را پیدا نکرد او که برای این بازی انگیزه زیادی داشت 90 دقیقه روی نیمکت بود تا علاقمندان به او در تیم تراکتورسازی در حسرت دیدنش باقی بمانند. آیا سیدکا در بازی ندادن کرار اشتباه کرد؟ اگر کرار در مسابقه بعدی به میدان برود به این معناست که پاسخ این سوال مثبت است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر